Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Szóval egyszerűen fogok fogalmazni, de velősen. Nem igen éreztem magam túl jól amikor ezt a cikket elkezdtem írni, mert egy cseppet elkeseredtem azon, hogy milyen filmek készülnek el, több millió dolláros, fontos, eurós költségvetésekkel, amik egyszerűen nézhetetlenek!

Az első heti filmem a FŐNÖK (eredeti cím: The Boss – főszereplők: Melissa McCarthy Kristen Bell, Peter Dinklageia) című frenetikus komédia volt, ami nem csak szórakoztató volt, hanem nagyon – nagyon életszerű! Leírnám a sztorit, de inkább nézzétek meg, mert nagyon jól összehozták ezt a film!

A második film a SÖTÉT TITKOK (eredeti cím: A Dark Truth). Főbb szerepekben;  Andy Garcia, Kevin Durand, Eva Longoria és Forest Whitaker, ami garancia lehetne a “jó” film kategóriára. A film története nagyon jó, mert a VÍZről szól, amit óriás, multi cégek kisajátítanak, de a film forgatókönyve és a rendezésa egyszerűen annyira NULLA volt, hogy így a film is NULLA lett!

A harmadik film egyik főszereplője, a Trónok Harca első évadának legmarkánsab és legjobbik karaktere; Sean Bean. A film története már egy cseppet elcsépelt, de még is izgalmas lehetett volna, a mai események tudatában, de sajnos ezzel nem tudott élni a rendező. Az ÖNGYILKOS BEVETÉS (eredeti cím: Cleanskin) ettől függetlenüól egy marha gyenge és szinte nézhetetlen film.

Negyedik filmben már kezdtem egy cseppet reménykedni, hogy tuti jó lesz, de sajnos ez sem igazán sikerült a legjobbra. Ettől függetlenül az első napi vígjáték mellett ez volt az első nézhető film, ami A CATE McCALL PER  (eredeti cím: The Trials of Cate McCall) címre hallgatott. Az az igazság, hogy a legeslegjobb a filmben, ami nekem tetszett az a “vámpírok réma”, Kate Beckinsale filmben nyújtott alakítása!
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ez pedig egy másik szavazás (temp 3)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.