Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ben Afflecket lehet színészként nem szeretni, de rendezőként csak is szeretni lehet, hisz abban egyszerűen zseni. Hideg nyomon, Tolvajok városa, Argo és most jön a “Live by Night” filmje a következő év elején.

A színész – rendező ebben a filmben nem vitt semmit sem a véletlenre, így a forgatókönyvet is ő írta! Ugye tudja mindenki, hogy az első Oscar-díját forgatókönyvíróként kapta meg a Good Will Hunting című csodafilmért, amit Matt Damonnal együtt jegyeztek persze.

Az eddigi kritikusi és egyben közönségi visszajelzések szerint óriási durranás lesz a film. Ben bácsi gengszterkedése igazn jól áll, de ne felejtsük a színészi gárda aki a filmben szerepel, mert az nem kicsit, DURVÁN pitbull: Chris Messina, Zoe Saldana, Sienna Miller, Brendan Gleesonó, Robert Glenister, Titus Welliver, Chris Cooper, Elle Fanning és Anthony Michael Hall is feltűnik a filmkockákon. Erre a stáblistára mondot nemet Leonardo DiCaprio a Warnernek…, lehet még a súllyedő halyón van!

2012-ben szerezte meg a filmstúdió (ez nem volt hivatalos, sőt teljes titokban tartották), Dennis Lehane regényének lehetőségét, hogy regényét filmre vegyék.
A sztori a bostoni rendőrkapitány fiának életét meséli el, aki Floridában alkoholcsempészésből élt.
A film a múlt évszázad, húszas – harmincas éveiben játszódik, az USA-ban, ahol Ben Affleck és társai nagymenő gengszterek lesznek, még hozzá Florida államban! Ahol az érkezésükig a szervezett bűnözés és a gengszterkedés nem volt divat, sőt még a fogalmát sem tudták, így Joe Coughlin (a filmbeli neve Bennek!), tulajdonképpen azt csinált, amit akart.

Reméljük Magyarortszágra is a világpremierel érkezik a film!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.