Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Megnéztük a Barry Seal: a beszállító (eredeti cím: American Made) című filmet, Tom Cruise főszereplésével. Nem is tudom hol kezdjem. A számomra az elmúlt időkben rengeteg csalódást okozó filmszínész ismét a fellegekben jár, igaz nem volt sok színészi feladata, de azt amit kellett tökéletesen elvégezte és, hát valljuk be ebben a filmben eléggé nagy bátorság volt szerepelni…, a súlyát mi európaiak nem biztos, hogy érezzük, de az amcsiknál biztosan nem ugráltak a film hallatán, a Fehér Házban és a CIA-nál!

Az az igazság, hogy jómagam azért örültem, hogy ismét egy amerikai politikai elitet lejárató film készül, mivel az USA a mái napig sokkal többet enged meg magának, mint a mi a világon a betöltött szerepe. A hatalmas “liberalizmus”, ami tőlük árad, az pont ebben a filmben mutatkozik meg, hogy milyen “frenetikusan” kezelték azt: maguknak mindent lehet, aki a legnagyobb bakis volt, még ki is emelték, tüntették, a kisembert pedig engedték meghalni…, ez az Amerikai Egyesült Államok! 🙂

Na hagyjuk a politikát, hisz mindenki a filmre kíváncsi! Tessék megnézni a filmet, az elejétől a végéig izgalmas, a rendező már az elején tudtára adja a nézőnek, hogy itt csattogni fog a kamera jobbra – balra. S ez így is történik 114 percen keresztül. Érdekes, mindent érintő, poénos, nagyon – nagyon szórakoztató film a Barry Seal életéről szóló produktum.

Hajrá –  hajrá nézzétek meg minél többen, ehhez segítünk egy – két fa@a kis film klippel és egy kis dokumentummal az eredeti szereplő:

http://https://www.youtube.com/watch?v=D7sddQnxyPc

http://https://www.youtube.com/watch?v=VdNj8zIMQAc&t=3s

http://https://www.youtube.com/watch?v=lriinfU5g6I

http://https://www.youtube.com/watch?v=1PMdSVMHACU

…, s legutoljára a dokumentumfilmcske!

#barryseal #barrysealabeszallito #tomcruise #pabloescobar #kolumbia #americanmade #kokain

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.