Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Azt vettem észre, hogy a filmek felgyorsulásával, a mesék is egyre intenzívebbek és sokkal – sokkal felnőttesebbek. Sőt lehet azt mondani egy – egy egész estés mesefilmre, hogy szinte már csak a +18-asoknak szól.

Az már fel sem tűnik a korombeli -negyveneseknek-, hogy a sztorik szinte mindegyikében van maffiózó vagy legalább is olyan bűnöző akit vagy “jóként” vagy valamilyen bugyuta, szerethető  személyként tüntetnek fel a készítők. Nem tudom, hogy ez mennyire gyerekeknek való, de  én személy szerint nagyon élvezem, hogy egy kicsit nekünk – 40 + – is szólnak a mesék.

Ami érdekes még és valószínűleg a nézők nem is gondolnak rá, de az alulírott rajzfilmek 50-60% már csak az “álomgyárból” való, a többit más országok tervezték, rajzolták, készítették, csak a kiadó lett “álomgyárbeli”…

1. Gru. 3. (eredeti cím: Despicable Me 3., 2017.) – fantasztikus ahogyan az előző két rész is. Nem lett kevesebb a mese, az első kettőhöz képest, ugyan olyan humoros, látványos és persze cukkkki… 🙂 Az új gonosszal és a Dru közbelépésével pedig további olyan karaktereket kaptunk a mesében, amin még jobban tudunk majd a akár a következő részekben is nevetni, szórakozni.

2. Énekelj (eredeti cím: Sing, 2016.) – az amerikai mese egy “x-faktor” vagy “megasztár” állatos verziója. Egyszerűen hihetetlenül jól megrendezték ezt a filmet és minden apró kicsi részletre annyira figyeltek, hogy az már szinte meseszerű! 🙂  Állatok énekversenye, már ez atompoén. Lenyűgöző a látvány és a forgatókönyv is nagyszerű. Ebben a mesében is vannak maffiózók, ahogy az összesben szinte. Figyeljetek a részletekre!

3. Mogyoró meló 2. (eredeti cím: The Nut Job 2: Nutty by Nature, 2017.) – a kanadai-amerikai-dél-koreai koprodukció az egyik kedvencünk a felsorolásból. Nincsen olyan része a mesének, amit ne izgultuk volna végig vagy éppen ne élveztük volna 100%-an. Ezt elsőként ajánlom, megnézésre.

4. Óriásláb fia (eredeti cím: The Son of Bigfoot, 2017) – a belga-francia készítésű mese, jól választott, mert egész estés “órisálábról” készült cartoont még nem láttunk. Az már egy másik tényező, hogy a sztori mennyire gyerekeknek való a hajbeültetéses, maffiózó, gonosz figurákkal!? 🙂 Na mindegy, mi jól szórakoztunk.

5.  A kis kedvencek titkos élete (eredeti címe: The Secret Life of Pets, 2016.) – egy fantasztikusan összerakott mese, elejétől, a végéig rendkívül jól szórakoztunk. Az amcsik igazán értenek a csöpögéshez és a kalandok “feltúrbozásához”.

– Állati csetepata (eredeti cím: Volki i ovtsy. Beeezumnoe prevrashchenie, 2016.) – orosz mese, egyszer nézhető, nem egy túl grafikázott, de nézhető, érdekes.
– Kubo és a varázshúrok (eredeti cím: Kubo and the Two Strings, 2016.) – nem lett közönségsiker, de nem is rossz. Mindenképp nézzétek meg.
– Rockcsont (eredti cím: Rock Dog) – kínai- amerikai, végre egy mese, ami a rockzenéről szól. Egy kicsit “elkínaiasodva”, de most mit tegyünk ez van.
– Maci Laci (eredeti cím: Yogi Bear, 2010.) – új-zélandi-amerikai, méltatlanul lett lehúzva, nagyon jó mesefilm, tessék minél többen megnézni.
– Bébi úr (eredeti cím: The Boss Baby, 2017.) – az amerikaiak családprogramjába pont beleférne, a mese, a szeretetről. Nekünk annyira nem jött át, de azért egynek jó.
– Balerina (eredti cím: Ballerina, 2016.) – francia-kanadiai, nagyon szép mese, kislányoknak! Fiúk nista-pista!!!
– Irány a bárka (Ooops! Noah is Gone .., 2015.) – német-belga-luxemburgi-ír egyszer nézhető mese, eléggé erőltetett poénokkal…

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.