Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Premier előtti vetítésen jártunk ma és nem csak kellemesen csalódtunk, de egyszerűen lenyűgözve éreztük magunkat. Alexander Payneben ismét még nagyobbat és kellemesebbet csalódtam. Igaz már nem is emlékszem a “csalódásra” (Jurassic Park 3. – aminek a forgatókönyvírója volt).  Alexander Payne ismét rendezett -“félkézzel” a forgatókönyvben is benne volt-, egy kult filmet. Azt hiszem bátran írhatom, hogy a film méltó utódja a fantasztikusan rendezett és oscar-díjas Utódoknak, vagy éppen az egyik kedvenc boros, drámámnak a Kerülőutaknak és végül, de nem utolsó sorban a 2002-es Schmidt történetének.

Tán az egész filmben Matt Damon az aki nem 100%-ban tetszett nekem, de még Ő is jól adta a végére. Christoph Waltznak meg az elmúlt időkben akár már egy másodperces szerepéért is oscart adnék, annyira zseniális a pali. Akármit játszik, egyszerűen lenyűgöz a természetességével, így tette ezt a Kicsinyítésben is szerb, amerikaiként is.

A film történne; norvég tudósok egy új megoldással állnak elő az emberiség egyik legnagyobb problémájára, a túlnépesedésre: zsugorítás. Az embereket úgy egy arasznyira kicsinyíteni és kisebb  lakó kolóniákba helyezve, 200 év alatt teljesen le lehet a föld lakosságát és élőlényeit – állatokat, növényeket-, aprósítani. Az emberek lassan rájönnek, mennyivel tovább tart a pénzük egy miniatürizált világban. Egy jobb élet ígérete Paul Safranek (Matt Damon) átlagembert és feleségét, Audreyt is arra készteti, hogy hátrahagyva stresszes omahai életüket, lekicsinyíttessék magukat, és beköltözzenek a kisméretűek közösségébe. Ez a döntésük életre szóló kalandokat indít be!

Mindenképpen nézzétek meg!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Te elmész megnézni a Kicsinyítés című filmet a moziba?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.