Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Amit a legelején letisztázhatunk, hogy sosem voltam egy hatalmas Star Wars rajongó, viszont mindegyik filmet nagy csodálattal néztem meg, mert szeret(t)em a tudományos, fantasztikus filmeket.

Szóval most is a hatalmas premier és a tömeg lefutása után, öt – hat héttel ültem be a moziba, hogy a filmet megnézzem (amit itt mindenképpen megjegyeznék, hogy a mozi majd nem tele volt még most is! 🙂 ).  Rengeteget olvastam a magyar filmkritikusoktól, hogy a mostani epizód egy “komolytalan zagyvaság” vagy éppen a régmúltnak megfelelő “Star Wars-szellemiséghez méltó” film; “Az utolsó Jedik”. Nem értettem a kritikákat és a pró kontra érveléseket, mert én minden esetben úgy szerettem megnézni a Star Wars részt, hogy az a korának és az adott körülményeinek a tökéletes képe, Lucas bácsi mindig is értett ehhez. Ezért is láthattunk 1977-ben, már olyan korszakalkotó alkotást mint “Az új remény” című Star Wars film. Minek csavarjátok és csűritek emberek… 🙂
Így történt ez most is. A filmben nem kellett csalódnom. Az elejétől, a végéig pörgős, jól összehozott film volt. A kornak megfelelően humorral és elkápráztatott,  jövőbeli – lehetetlen- elemekkel, ami szerintem még jobban feldobta a filmet…, szerintem. Tökéletes volt ahogyan Luke Skywalkert “eltemették” és ahogyan kiderült ki-kinek a fia, lánya, anyukája és stb. 🙂 Voltak a filmben megnevettető részek, ami nem is annak szántak, de ez szerintem minden filmben van, ha nem is annyira akarja a rendező, forgatókönyvíró.

Szerintem nézzétek meg még moziban, míg lehet, mert örült látványos és izgalmas film!

Íme az előzetes: ITT (is)!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.