Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Mi az amit azonnal tudnotok kell John Gottiról (születési név: John Joseph Gotti, Jr. született; 1940. október 27., Bronx, New York – elhunyt 2002. június 10., Springfield, Missouri), hogy annyira feltűnő volt, piperköc saját magával és a sztár imidzsével, hogy azt az alvilág nem igazán tűrte. Főleg akkoriban, amikor igazán a csúcson volt az úriember és általában azt a “családi modellt”, nem igazán szerették reklámozni az olasz-amerikaiak, amit John képviselt a médiákban.
John Travolta, mint olasz maffiafőnök, aki a New York-i Gambino család maffia egyszerű katonájaként kezdte, aztán egy véres puccsal (vagy csak inkább leleményességgel), 1985-ben átvette a hatalmat a család irányítása felett. Gotti minden idők legnagyobb és legerősebb bűnszervezetté változtatja a Gambinó familyt. Az alvilág szokásos és egyben bevált üzleteiből élt a Gambiuno család: szerencsejáték, prostitúció, kábítószer, behajtások, ingatlanok, adócsalás és persze az ehhez tartozó akár “bérletben is”, gyilkosságok hada.
Ennek ellenére “a” főnököt így is nagyon – nagyon nehéz volt rács mögé tenni, letartóztatni, három bírósági tárgyalásról is felmentéssel távozott, miután a tanúkat és az esküdteket is megfenyegették, megzsarolták. Végül egyik embere elárulta, így került börtönbe.

A frenetikus maffiafőnökről készült mozi, a Gotti június 14-től látható a magyar mozikban, addig az előzetese: ITT (is)!

Egy kis múltidézés a régi “Gotti” film, Armand Assante főszereplésével és a “A főnökök főnöke”, Chazz Palminteri (Bronxi mese) főszereplésével, a Maffiózók(.hu) youtube csatornáján:

 

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Szerinted jó ember volt John Gotti?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.