Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lassan, de biztosan itt az év vége itt van a sok szabadság és jönnek a filmek dömpingjei is. Kevesen tudják, hogy nem csak ezért van ám sok film ilyenkor év végén, hogy nekünk filmnézőknek “kedveskedjenek” a filmesek, hanem mert az Oscar-díjra “hangolódnak”, próbálkoznak még beleférni a versenybe.

No, de mindegy is, íme három heti filmbemutatót, amit mi ajánlunk:

  1. Premier előtt sikerült megnéznünk A Grincs című remekművet! Egyszerűen fantasztikus mese. Lenyűgöző képi világgal, a legapróbb kidolgozással és fantasztikus szöveggel, rendezéssel. Nagyon – nagyon tetszett, tessék minél többen elmenni rá, gyerekekkel, de minél több felnőtt is, mert őrjítően #gangszta benne #agrincs!

     

  2. A második filmet még nem láttuk, de biztosan megnézzük az elkövetkező pár napban, a Robin Hood újragondolása. Már csak az összehasonlítás jogáért, a régi filmekkel, ami nem biztos, hogy pozitív hozzáállás, de egyenlőre így gondoljuk. Pörgős, jó színészekkel, reméljük a film is jó lesz.

     

  3.  A harmadik, pedig egy magyar film: a #BUÉK! Aminek meg kiváltképp örülünk és őt ajánljuk a legjobban, mert nagyon szeretjük Goda Krisztinát és semmi más! 🙂

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Te melyik filmet fogod megnézni?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.