Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

The Irishman – hazai bemutató: még nincs dátum!

Tavaly év elején befejeződött az álomszereposztású gengszterdráma, ami ebben az kerülhet a mozikba, ha Martin bácsinak is megfelel a vágás és a többi “apró” részlet. A gengszterdrámát 2017. augusztusától forgatták New York környékén.

A The Irishman, Charles Brandt 2003-as könyvén (I Heard You Paint Houses) alapul, amely Frank „The Irishman” Sheeran verőember életét követi nyomon. Sheeran legalább húsz leszámolásban vett részt, állítólag köze volt a legendás gengszterfőnök, Jimmy Hoffa halálához is. Hoffa 1975 júliusában tűnt el, és sohasem került elő – írja az IndieWire.

A filmben De Niro mellett Joe Pesci, Al Pacino, Ray Romano, Bobby Cannavale és Harvey Keitel is szerepel. Az az a XX. század legeslegjobb, amerikában élő, olasz – amerikai vagy éppen ír – amerikai filmszínésze szerepelni fog a filmben.
A rendező a 2019-es premiert tűzte ki, mivel sok speciális effektust kell még kidolgozni. A történetet ugyanis flashback-ekben meséli el a The Irishman, és Sheeran korábbi énjeit is De Niro játssza. Scorsese az Industrial Light and Magic-kel dolgozik De Niro digitális megfiatalításán – ők csinálták a Benjamin Button különös életét is, amelyben Brad Pittet kellett öregíteni és fiatalítani.

A hírek szerint Scorsese messze túllépte a tervezett költségvetést, a The Irishman már most több mint 140 millió dollárt emésztett fel. A Netflix eredetileg 125 millió dollárt szánt a filmre, ami már ezzel is Scorsese legdrágább filmje lett volna.

Instagramunkon már helyeztünk ki egy képet a filmből:

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mi már nagyon várjuk a filmet és ti?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.