Film- és férfimagazin

KÖLCSÖNLAKÁS

Mától kerül moziba a legújabb magyar vígjáték, a Dobó Kata rendezésében készült Kölcsönlakás. Be kell vallanunk, hogy “kisebb elfogultsággal” állunk a filmhez, mivel Dobó Kata már régóta nem csak egyik kedvenc modellünk, de “nőnk” is a magyar “celeb” világban. Szóval a film zseniális, így is, úgy is! 🙂
A film sztorija: a szereplők arra vágynak, hogy picit egyedül maradhassanak egy épp felújításon áteső lakásban, és az ajtón belépjen a nagy Ő. Csakhogy túl nagy a forgalom, így nem feltétlenül abba botlik bele az ember, akibe szeretne. Lebukások, megcsalások, ártatlanok, hűségesek. Vajon hogy tudnak kimászni az átverések hálójából főhőseink?

ALITA – A harc angyala

Nem is tudom, hogyan lehetne egy olyan filmről írni, amit ilyen zseniális emberek raktak össze. Persze adott, hogy nem lesz jó a film, vagy éppen a képek nem lesznek jók, de ennek kicsi az esélye. Mi ezt a filmet vártuk az elmúlt hónapokban a legjobban.
A sztori: a távoli jövőben Iron City roncstelepén Ido (Christopher Waltz), a kiber-doktor rábukkan egy magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára (Rosa Salazar). Magához térve a lány képtelen felidézni, hogy ki ő, és hol van, minden teljesen új élmény számára. Megismerkedik egy fiúval, aki segíteni próbál, hogy visszanyerje emlékeit, ám eközben halálos erők erednek Alita nyomába, aminek köszönhetően a kiborglány rájön, hogy különleges harci képességekkel és erővel rendelkezik.


BOLDOG HALÁLNAPOT 2.

Szerintünk a remek első rész után, a második is ugyan olyan jó kis szórakoztatóvá vált mint az első, szóval bátran tessék menni a moziba megnézni.
A sztori: már úgy tűnt, Tree (Jessica Rothe) élete visszatér a rendes kerékvágásba, de aztán kiderül, hogy mégsem. A lánynak rá kell jönnie, hogy újra és újra meghalni meglepően sokkal könnyebb volt, mint a veszélyek, amik csak most következnek.

 

ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYOD 3.

Nem fogsz csalódni a harmadik részben sem, hisz a sárkányok és az emberek ismét összefognak és legyőzik a gonoszt. Csodálatos a grafika a mesében, egyszerűen lenyűgöző a világ amit a rajzolók elénk tárnak.
Sztori:  ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát…

 

[poller_master poll_id=”37″ extra_class=””]