Film- és férfimagazin

APRÓ MESÉK

Ismét egy fantasztikus magyar film!
Azt hiszem most már végérvényesen kijelenthetem, hogy ráéreztünk és egyben felzárkóztunk a trailerek készítésében. 🙂  Az elmúlt egy évben egyre több és több olyan előzetes érkezik, ami nem csak “hollywoodi”, hanem profi és sz@@á izgulóm magamat rajta.
Kerekes Vicába eddig is szerelmesek voltunk, most még jobban.
A filmmel egy cseppet elfogultabb vagyok, mivel több barátom is dolgozott benne és egyszerűen szeretem a munkájukat, élvezem azt amit kapok.

Rövid sztori:  hónapokkal a II. világháború után zűrzavar és bizonytalanság uralkodik Magyarországon. Egy szélhámos megpróbál hasznot húzni ezekből a zavaros időkből, és amikor menekülnie kell Pestről, egy titokzatos nő és a fia nyújt számára menedéket az erdő mélyén. Miközben háborús démonaival viaskodik, szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik a nővel, akinek a férje bármelyik nap hazatérhet a frontról. A Félvilág, A berni követ és a Örök tél alkotóinak új, romantikus történelmi thrillere…

Forgalmazó: #VertigoMediaKft

 

SZABADÚSZÓK – eredeti cím: Le grand bain

Rövid sztori: Bertrand a negyvenes éveihez közeledve úgy érzi, nem találja helyét a világban. Már közel két éve nem talál munkát, gyerekei pedig a világ legnagyobb lúzerének tartják és hát nem is nagyon tudna velük vitatkozni ezen. Bár felesége végtelenül türelmes vele, a férfi úgy érzi, teljesen kicsúszott a lába alól a talaj. Egy nap megpillant egy hirdetést, amelyben amatőr szinkronúszó csapatba keresnek tehetséges jelölteket. Úgy dönt, belevág, és ez a döntés örökre megváltoztatja az életét.

Forgalmazó: #ADSService

 

ITT JÁRT BRITT-MAIRE – eredeti cím: Britt-Marie var här

A svéd filmek ahogy régebben sem, most sem okoznak csalódást, nekünk az egyik óriás kedvencünk európai szinten! 🙂

Rövid sztori: Fredrik Backman („Az ember, akit Ovénak hívtak” írója) regénye alapján. A svéd háziasszony, Britt-Marie negyven év házasság után elhagyja a férjét. Hamar felismeri, hogy szokatlan új életében önmagával és a külvilággal is szembe kell néznie. Egy isten háta mögötti kisvárosba, Borgba költözik, ahol egy pizzérián és egy focicsapaton kívül semmi sincs. Bár utálja a futballt, elvállalja az ifjúsági csapat edzőjének szerepét. Úgy tűnik, váratlanul minden jóra fordul az asszony életében, és ő egyre jobban hisz egy boldogabb jövőben – lehet, hogy sosem késő elkezdeni élni?

Forgalmazó: #CirkoGejzir

CSALÁDI BUNYÓ – eredeti cím: Fighting with My Family

Rövid sztori: az igaz történet alapján készült CSALÁDI BUNYÓ hősei a jó útra tért bűnöző, Ricky, felesége, Julia, lányuk, Paige és fiuk, Zak, akik együtt lépnek ringbe kisebb pankrációs rendezvényeken. Mikor Paige és Zak lehetőséget kapnak, hogy felvételt nyerjenek a WWE-be, vagyis az első számú pankrációs szórakoztatócég kötelékeibe, kapva kapnak az alkalmon, hogy legvadabb álmaikat valóra váltsák. A testvérek azonban csakhamar szembesülnek vele: ha szupersztári babérokra törnek, tehetségük mellett kapcsolatuknak is komoly próbát kell kiállnia.

Forgalmazó: #FórumHungary

 

A KIRÁLYNŐ KUTYÁJA – eredeti cím: The Queen’s Corgi

Rövid sztori: a brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs …

Forgalmazó: #FreemanFilm

[poller_master poll_id=”44″ extra_class=””]