Film- és férfimagazin

Miért vártam ilyen sokáig a film kritikájával?

Mert rettentően ideges voltam, hogy megannyi #Maffiózók “specialista” és még annál is több filmkritikus aki annyiszor, de annyiszor látta és tudja, hogy a #Soprano család mit is és hogyan…
Ezért inkább “visszafogva magam” és dühömet és inkább vártam és most nyugodtan írok róla. Innen látszik, ha végig olvasod a listát, hogy mennyire voltam dühös a sok csíra kritikusra: a TOP 10 listánál!

A Soprano család, az 1960-as években…, a Moltisanti apukával.

 

Először is a legfontosabbak, röviden:
– a film egyszerűen nagyszerű!
– igen a filmet #TonySopranoval – #JamesGandolfinivel – reklámozták és ezt meg is kaptuk a filmben!
– fantasztikus színek, a kornak és a film szelleméhez; tökéletes!
– a sztori ku@va jó, minden szállal kötődik a sorozathoz!

A film arról szólt amiről be volt harangozva és persze a sorozat fontosabb szereplőinek teljes listája megjelent a közel két órában.
A film azon a szálon mozgott, amivel a sorozat fog majd kezdődni. Minden egyes “mozdulata” a filmnek, meglátszódik majd az epizódokban. Úgy is lett az egész felépítve, hogy ne csak ez az egy nagyjátékfilm késízülhessen el, hanem biztosan jöjjön még folytatás. Nagyon jó lenne.

Iszonyat mennyiségű információ kiderül a Soprano és  Moltisanti család kötődéséről. Tony és Christopher kapcsolata és még rengeteg olyan apróság, amit a sorozat közben jössz rá, hogy miért is az ami.

Nem értem mások kritikai összeállítását, hogy miért nem ez és miért nem az történt a filmben. Tökéletesen volt tálalva az 1960-as évek briliáns korszaka, gengszterélete. Mi van ebben hiba? Mit gondoltak a magyar rajongók, hogy ugyan az lesz mint a #Maffiózókban, 40 évvel korábban játszódik és teljesen más felépítésben? 🙂 Ez egy mozifilm, kápító?

Nyomás az #HBOMax -ra és nézzétek meg minél hamarabb!

Előzetes:

ÉRDEKSSÉG: a #TheRollingStones magazin nem csak beszélgetett a szereplőkkel és óriási egyedi cikksorozatot készített velük, de egy nagyon jó hangulatú fotózást is eszközült a főszereplőkkel és #DavidChaseval az ötletgazdával, rendezővel. Erről egy kis részletet láthattok ITT az insta oldalamon! Kövessetek itt is!

 

Your vote has been saved.

Neked tetszett A maffia szentjei előzményfilmje a Maffiózóknak?Maffiózók