Angelina Jolie father olyat alakít benne, hogy leesik az állad! Jon Voight brillirozik Mickey Donovan szerepében és szinte az első két évadban lesöpör mindenkit a TV képernyőről, annyira jó áll neki az öreg strici szerep!
Fantasztikus sorozat IV. évadának utolsó részét vetítették a héten. A Soprano család életét minden héten követő emberkék, most a Donovan család életét követhetik hétről – hétre, egy – egy szezon alatt, azaz 12 héten keresztül most már negyedik éve. Ray Donovan az amerikai álom körül forog, de nem a megvalósításán, hanem az ott élő álomgyár – Hoolywood – Los Angeslesben élők álmaira vigyáz. Persze csak azokéra, akik rendesen megfizetik! Lehet itt szól hatalmasságok szennyeséről vagy éppen híresség félrelépéséről vagy akár politikai maffiáról, Ray és csapata takarít. Az első évadban még ügyvéd cégtársaitól kapta a munkákat, ma már a negyedik évadban személyesen Őt hívják, a munkákért, fenyegetésekért.

A sorozatban az a jó, hogy szintén ahogyan azt megszokhattuk a Maffiózók részeiben itt is a családi szférából indul ki az egész cselekmény és Ray munkája elvileg “csak” másodlagos.

A film egészét, néha a már nem igazán fiatal Jon Voight, cipeli a hátán. Egyszerűen az “öregnek” ez már szinte egy jutalomjáték, ami látszik is a részekben mennyire élvezi és mennyire szereti. Nagyon jól áll neki a “mindenlébenkanál” szerep és még is szerethető figura. Ezt garantáljuk!

…, ha már nézed, jól teszed, ha még nem azonnal takarodj és nézd meg!!! MAFFIÓZÓK rajongóknak, meg egyszerűen KÖTELEZŐ! #imdb pontszáma: 8.3 – mi???? Na tessék azonnal nézni!!!!!!!!!!!

Íme egy – két előzetes, részlet és persze a negyedik éved teljes zenéje!

[poller_master poll_id=”23″ extra_class=””]

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.