Szóval egyszerűen fogok fogalmazni, de velősen. Nem igen éreztem magam túl jól amikor ezt a cikket elkezdtem írni, mert egy cseppet elkeseredtem azon, hogy milyen filmek készülnek el, több millió dolláros, fontos, eurós költségvetésekkel, amik egyszerűen nézhetetlenek!

Az első heti filmem a FŐNÖK (eredeti cím: The Boss – főszereplők: Melissa McCarthy Kristen Bell, Peter Dinklageia) című frenetikus komédia volt, ami nem csak szórakoztató volt, hanem nagyon – nagyon életszerű! Leírnám a sztorit, de inkább nézzétek meg, mert nagyon jól összehozták ezt a film!

A második film a SÖTÉT TITKOK (eredeti cím: A Dark Truth). Főbb szerepekben;  Andy Garcia, Kevin Durand, Eva Longoria és Forest Whitaker, ami garancia lehetne a “jó” film kategóriára. A film története nagyon jó, mert a VÍZről szól, amit óriás, multi cégek kisajátítanak, de a film forgatókönyve és a rendezésa egyszerűen annyira NULLA volt, hogy így a film is NULLA lett!

A harmadik film egyik főszereplője, a Trónok Harca első évadának legmarkánsab és legjobbik karaktere; Sean Bean. A film története már egy cseppet elcsépelt, de még is izgalmas lehetett volna, a mai események tudatában, de sajnos ezzel nem tudott élni a rendező. Az ÖNGYILKOS BEVETÉS (eredeti cím: Cleanskin) ettől függetlenüól egy marha gyenge és szinte nézhetetlen film.

Negyedik filmben már kezdtem egy cseppet reménykedni, hogy tuti jó lesz, de sajnos ez sem igazán sikerült a legjobbra. Ettől függetlenül az első napi vígjáték mellett ez volt az első nézhető film, ami A CATE McCALL PER  (eredeti cím: The Trials of Cate McCall) címre hallgatott. Az az igazság, hogy a legeslegjobb a filmben, ami nekem tetszett az a “vámpírok réma”, Kate Beckinsale filmben nyújtott alakítása!
[poller_master poll_id=”2″ extra_class=””]

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.