Film- és férfimagazin

 

…, hát megnéztük!

Nem csalódtunk, sőt! A filmet nézve azon gondolkoztam, hogy mikor láttam már ennyire izgalmas és tartalmas jövőt formáló vagy éppen romboló, multi-kulti sci-fit?! Jelentem az utolsó ilyen ami eszembe jutott az az Ötödik elem volt, Luc Bessontól. A miért pedig a következő; a film egyszerűsége, a látvány nem túlbonyolítása, a szerepek a megfelelő embereknek való kiadása és persze a sztori, amit mindenkit érdekel a túlnépesedés és a végtelen kapzsiság. Ahogyan szaporodunk a földön, egyre kapzsibb és kapzsibb emberek születnek (szerk., saját vélemény).
A kosztümök nem lettek túlspilázva, a kamera és a fényképezés első osztályú volt és egy percet sem unatkoztam, szóval izgalmas is volt. A rendező Tommy Wirkola, Boszorkányvadászok című filmje nagyon tetszett, bevallom őszintén, így ezt a filmet már egy kicsit elfogultabban néztem, de ez benneteket ne befolyásoljon, tessék megnézni a “Hét nővért”!

Noomi Rapace hétszer még fantasztikusabb volt amikor csak “egyedül” játszott. Glenn Close egy cseppet erőltetett volt (a film egyetlen egy negatívuma) és kezd úgy kinézni, mint Jackson spanunk a 102. műtét után. Míg Willem Dafoe pedig hozta a szokásos tökéletességét. Ennyi! Irány a mozi!

Fotókat a filmről és ből a maffiózók.hu INSTAGRAMJÁN találtok: itt!

 

Forgalmazó: Vertigo Média, bemutató: 2017.november 24.

Maffiózók(.hu) – Film- és férfimagazin!
DayLap Online Napilap melléklete – Társad minden nap!

#maffiozokhu a neten:
• Web: maffiozok.hu
• FB: maffiozok.hu
• Twitter: maffiozok
• Instagram: maffiozok