Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A sorozat nem csak sok mindenben, de korszakalkotó, történelmi remekmű is a sorozatok kategóriájában.

Értendő ezek a színészek kiválasztása, azok fizetése, a karakterek, valós jellemvonásai és még sok – sok olyan dolog amit már nem írok le még egyszer, de Istenem, mekkora!!! 🙂

Az HBO saját gyártású sorozata, alapjaiban változtatta meg a szappanoperákról alkotott képet. Csodálatosan épített fel egy családi drámát, mellékvonalként pedig a maffia ügyes – bajos dolgaival foglalatoskodó családapák munkáját. Sok amerikai kritikus és szaklap az előző évszázad legnagyobb műalkotásának tartja a Soprano család életéről szóló epizódokat.
Rengeteg díjat nyert a sorozat:  21 Emmy díjat (legnagyobb amerikai TVs díj) , 5 Golden Globe szobrocskát. S még a Rolling Stone magazin „minden idők 100 legfontosabb sorozata” listáján az első helyen áll, a mai napig.

Annyira fantasztikus volt látni a sorozatban, hogy nem voltak közhelyek és emellett, minden rész egy – egy mozifilm minőségét adta vissza. Nem voltak hibátlan hősök, ahogy azt előtte nem szoktuk meg a sorozat fő – fő szereplői nem voltak halhatatlanok és, ha bakiztak ugye már mentek is a halakkal alukálni, a sorozat írói nem kegyelmeztek nekik. Ami nagyon fontos, hogy a széria a gengszterfilmek kliséit is iróniával kerülte ki.

“A ma 20 éves Maffiózók rendhagyó családregény, amelyben ugyanúgy felbukkan az emberi gyarlóság minden válfaja, mint a divatos szériákban, azzal a különbséggel, hogy ezek zsarolással, droggal, gyilkossággal vannak összefüggésben. A New Jersey-i maffiacsaládról szóló történet a fanyar humorával, az erőszak durva ábrázolásával és a szabad szájúságával kimagaslik a tévésorozatok mezőnyéből.” – by hvg.hu – nem tudtam volna szebben megfogalmazni! Köszönöm!

 

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Te megnézted már az összes részét a Maffiózóknak?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.