Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Eléggé sokan váruk már ezt, hogy láthassuk! Eljött az előzetes és eljött vele az izgalom is, ami a Trónok harca 8. évadának kezdetéig fog tartani április 15-ig.

A sorozat alkotói – nem nevesítjük őket -, még előzetest sem akartak a 8. évadnak! Ettől függetlenül nem merték ezt a rossz marketinget bevállalni és így azért megígérték, hogy még az áprilisi bemutató előtt érkezik majd egy rendes trailer is, ami a mai nappal meg is történt.

Az előzetesben láthatjuk többek között, ahogy Daenerys sárkányai megérkeznek Deresbe, és ahogy a seregek és a főbb karakterek felkészülnek a közelgő csatákra, a videó végére pedig már a holtak serege is megérkezik Westerosba – de természetesen ezt csak éppen felvillantja a trailer.

A sorozat története mostanra már jó ideje megelőzte az alapjául szolgáló könyveket, így aztán George R. R. Martin regényeiből nem tudhatjuk meg, mire számíthatunk. De az előzetes éppen olyan komor, mint amilyennek elképzeljük a Westerosért és a Vastrónért folytatott háború utolsó felvonását.

…, a többi már csak történelem lesz…, ahogyan azt mondani szokták!

#Éjkirály a legnagyobb, az az a #jegesember – nekünk-, ő lesz a #king!!!

 

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Te mennyire várod a Trónok Harca 8. évadának, befejező részeit?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.