Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

APRÓ MESÉK

Ismét egy fantasztikus magyar film!
Azt hiszem most már végérvényesen kijelenthetem, hogy ráéreztünk és egyben felzárkóztunk a trailerek készítésében. 🙂  Az elmúlt egy évben egyre több és több olyan előzetes érkezik, ami nem csak “hollywoodi”, hanem profi és sz@@á izgulóm magamat rajta.
Kerekes Vicába eddig is szerelmesek voltunk, most még jobban.
A filmmel egy cseppet elfogultabb vagyok, mivel több barátom is dolgozott benne és egyszerűen szeretem a munkájukat, élvezem azt amit kapok.

Rövid sztori:  hónapokkal a II. világháború után zűrzavar és bizonytalanság uralkodik Magyarországon. Egy szélhámos megpróbál hasznot húzni ezekből a zavaros időkből, és amikor menekülnie kell Pestről, egy titokzatos nő és a fia nyújt számára menedéket az erdő mélyén. Miközben háborús démonaival viaskodik, szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik a nővel, akinek a férje bármelyik nap hazatérhet a frontról. A Félvilág, A berni követ és a Örök tél alkotóinak új, romantikus történelmi thrillere…

Forgalmazó: #VertigoMediaKft

 

SZABADÚSZÓK – eredeti cím: Le grand bain

Rövid sztori: Bertrand a negyvenes éveihez közeledve úgy érzi, nem találja helyét a világban. Már közel két éve nem talál munkát, gyerekei pedig a világ legnagyobb lúzerének tartják és hát nem is nagyon tudna velük vitatkozni ezen. Bár felesége végtelenül türelmes vele, a férfi úgy érzi, teljesen kicsúszott a lába alól a talaj. Egy nap megpillant egy hirdetést, amelyben amatőr szinkronúszó csapatba keresnek tehetséges jelölteket. Úgy dönt, belevág, és ez a döntés örökre megváltoztatja az életét.

Forgalmazó: #ADSService

 

ITT JÁRT BRITT-MAIRE – eredeti cím: Britt-Marie var här

A svéd filmek ahogy régebben sem, most sem okoznak csalódást, nekünk az egyik óriás kedvencünk európai szinten! 🙂

Rövid sztori: Fredrik Backman („Az ember, akit Ovénak hívtak” írója) regénye alapján. A svéd háziasszony, Britt-Marie negyven év házasság után elhagyja a férjét. Hamar felismeri, hogy szokatlan új életében önmagával és a külvilággal is szembe kell néznie. Egy isten háta mögötti kisvárosba, Borgba költözik, ahol egy pizzérián és egy focicsapaton kívül semmi sincs. Bár utálja a futballt, elvállalja az ifjúsági csapat edzőjének szerepét. Úgy tűnik, váratlanul minden jóra fordul az asszony életében, és ő egyre jobban hisz egy boldogabb jövőben – lehet, hogy sosem késő elkezdeni élni?

Forgalmazó: #CirkoGejzir

CSALÁDI BUNYÓ – eredeti cím: Fighting with My Family

Rövid sztori: az igaz történet alapján készült CSALÁDI BUNYÓ hősei a jó útra tért bűnöző, Ricky, felesége, Julia, lányuk, Paige és fiuk, Zak, akik együtt lépnek ringbe kisebb pankrációs rendezvényeken. Mikor Paige és Zak lehetőséget kapnak, hogy felvételt nyerjenek a WWE-be, vagyis az első számú pankrációs szórakoztatócég kötelékeibe, kapva kapnak az alkalmon, hogy legvadabb álmaikat valóra váltsák. A testvérek azonban csakhamar szembesülnek vele: ha szupersztári babérokra törnek, tehetségük mellett kapcsolatuknak is komoly próbát kell kiállnia.

Forgalmazó: #FórumHungary

 

A KIRÁLYNŐ KUTYÁJA – eredeti cím: The Queen’s Corgi

Rövid sztori: a brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs …

Forgalmazó: #FreemanFilm

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Te gyakran jársz magyar filmeket nézni a moziba?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.