Film- és férfimagazin

Szerintem az évtized legnagyobb #gonosza és szuper #gangszta #maffiózója Christoph Waltz, a “007 Spectre: A Fantom visszatér” című epizódból ismert #Blofeld karaktere. Ebben az epizódban is feltűnik majd és akár lehetséges és ismét megküzd Bondal. A film főgonosza akkor sem ő lesz, hanem Rami Malek. Kíváncsian várjuk.

Daniel Craig utoljára ölti magára a 007-es ügynök öltönyét. A pletykák szerint a film korábbi rendezője, Danny Boyle azért hagyta ott a produkciót, mert a film végén meg akarta ölni Bondot, amivel a stúdió nem értett egyet. A No Time to Die – Nincs idő meghalni – cím is azt sugallja, hogy ez nem fog megtörténni, legalább is reméljük, hogy  Cary Fukunaga rendező is így gondolja. Az, hogy Craig utoljára játssza el a 007-est, az nem jelenti a karakter végét is.

Az új James Bond-történetben az ügynök visszavonultan él Jamaicában, de kénytelen visszatérni, hogy egy elrabolt tudós nyomába eredjen és felvegye a harcot egy titokzatos gonosztevővel, aki veszélyes technológiával van felfegyverkezve. Daniel Craig eddig négy Bond-filmmel bizonyított, hogy a 007-esnek van létjogosultsága a 21. században is és nem egy őskövület, aki a hidegháborúból maradt fent.

A film bemutatója: 2020 áprilisában.

ITT is van az előzetes: