1. A kíméletlen – eredeti cím: A Prayer Before Dawn, 2017-ből – nem az igazi gengszter film kategóriába tartozik, de mivel annyira durva börtön sztori, így simán belefér a távol – keleti maffiózók, sittes világának életébe és így a maffiózó filmek körébe is.
  A film sztorija egy angol fiatalemberről – #JoeCole, angol színész (, aki nem mellesleg a #Birminghambandája egyik főszereplője is) – szól, aki táj földön nem csak kábítószer függő, hanem eladó is, és ugye ezt abban az országban nem igazán szeretik és nagyon keményen büntetik is.
  Érdekesség: az igaz sztori, igaz alakja is szerepel a filmben…, írjátok meg mikor!? #Előzetes:

   

 2. Össztűz – eredeti cím: Free Fire, 2016-ból: óriási film, 18 -as karikás, nem is volt “finomított” változat. Nem igazán volt nagy közönségfilm, de nekem nagyon tetszett. Főbb szerepekben: #CillianMurphy (#Birminghambandája), Brie Larson (az Oscar-díjas Marvel Kapitány) és még sokan mások. #Érdekesség: Martin Scorsese az exutive producere a filmnek, #dikdikdik! 🙂  Előzetes:

   

 3. John Wick 3. – Parbellum – 2019-ből – nem fogunk csalódni a harmadik részben sem amit #KeanuReeves, jelen esetben #HalleBerryvel ad a képünkbe. Ugyan olyan kegyetlen és könyörtelen, ahogyan az első két rész. Ezért teszi “széppé”a filmet, hogy a stratégián nem változtat. A sztori megint jó és az érdeklődést ismét feldobták az állandó akció jelenetekkel. Érdekesség: jön a 4. rész is. Előzetes:
 4. Super Fly – 2018-ból – az az igazság, hogy nagyon oda vagyok az afro amerikai gengszter filmekért. A “Belly” (lásd, olvasd kicsit lejjebb!) óta nem láttam egy jó afró gangszta filmet, sajnos…, s ez sem sikerült úgy ahogyan ezt én is képzeltem, de még mindig jobb, mint a semmi. Szóval nézzétek még várom a ti reakciótokat is. Előzetes:
 5. O. G.: Original Gangsta, 2018-ból – az elmúlt idők legjobb maffiózós, börtönös filmje, a Gengszterkorzó sztárjával; #JeffreyWright -al…, én oszkárt adtam volna neki ezért a szerepért, de hát az én vagyok. Kíváncsi vagyok nagyon a ti véleményetekre is! Előzetes:


  További ütős kis gangszta, vagy gengszter film, a jelenből és a múltból:

  A bűn konyhája – eredeti cím: The Kitchen, 2018-as – óriásian gyenge DC, gengszter adaptáció, ír maffiózókkal. Hölgyeim itt van a női emancipáció és persze az egyenjogúság érdekében, íme egy egyszer nézhető, női gangszta film, egy estés szórakozásra, vagy például elalvásra. Előzetes!

  – Escobar – eredeti cím: Loving Pablo, 2017-ből – a két zseniális főszereplője a filmnek #PenélopeCruz, mint Virginia Vallejo a híres TV bemondó és #JavierBardem, mint #Pablo Escobar, a kokain cézár. A 1983-ban a szépségéről “is” híres médiaszereplő, akinek kegyeiért milliomosok versengnek, megismeri Pablo Escobart. Négy évig tartó románcuk a TV-s, sztár szemszögéből mutatva. Előzetes!

  Pénzed vagy életed – eredeti cím: Belly, 1998-as – az afroamerikai gangszta film, #HypeWilliams rendezésében, aki akkoriban a legeslegnagyobb név volt a videó klip rendezésében. Ez látszott is, hisz a főbb szerepeket híres rapperek, mint #DMX, #Nas, #TBoz vagy éppen #MethodMan játssza + #TaralHicks – #Bronximese női főszereplője. Ja és a filmzene, EXTRA nagy!!! Nagyon nagy kedvencem, nézzétek meg minél hamarabb! Előzetes:

  A kokain úrnője – eredeti cím: Cocaine Godmother, 2017-es – nekem nagyon tetszett Catherine Zeta-Jones játéka és a film is nagyon jól volt felépítve. Érdemes betekinteni azokba az évekbe, amikor még nem volt #Pablo, vagy a #Cali kartel vagy éppen a mexikóiak. Előzetes!

  Nyughatatlan özvegyek – eredeti cím: Widows, 2018-as film, ami óriási! Miért? Mert meg mutatja, milyen is a valós gengszter élet és milyenek is a “tökös” nők, vagy csak tökös emberek akik nem engedik a zsarnokokat, zsarnokságban kiteljesedni. A szereposztás gigantik (, mindenki azt játssza amit kell és nem mellesleg a film zenéje, über! Előzetes.

  A kokainkölyök – eredeti cím: White Boy Rick, 2018-ból – megint az amcsi zsaruk és azok korrupt mivoltja és hol? Amerikában, az USA-ban, kihasználták az akkori szerencsétlen gyerekeket és családi borzalmaikat, szegénységüket, nélkülözésüket. Megdöbbentő a film végén, amit felolvasnak, mivel ez is egy igaz sztori. #MatthewMcConaughey -ről nem akarok sokat írni, mert ebben is ki@@ott jól adja a tesó… Előzetes!

  Egy durva év – eredeti cím: A Most Violent Year, 2014-ből – fantasztikusan kivitelezett, dráma és egyben egy kemény maffiózó film. #JessicaChastain és #OscarIsaac egyszerűen briliáns, a rendezőért pedig rajongok; J.C. Chandor. Nagyon nézős, tessék minél hamarabb! Előzetes!

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.