Film- és férfimagazin

 

Margot Robbiet bárhogyan eltudom képzelni, szóval, hogy most egy bankrablót játszik, aki menekül Texasban, simán belefér.

Megjött az első előzetese a filmnek, amit már 2019. áprilisban Brüsszelben bemutattak a; Brussels International Fantastic Film Festivalon is. A járvány itt is beleszólt, hogy mikor is dobja piacra a forgalmazó, így jókora kihagyás után csak most, november 13-án kerül mozikba az USA-ban, kizárólag 100 moziban. Elvileg pár nappal később, november 17-én pedig már a Paramount Home Entertainment online szolgáltatásában megnézhető.

Rövid sztori: Allison Wellst  az az Margot Robbiet – a 1920-30-as években zajlik a sztori-, óriási vérdíjjal üldözik az igazságszolgáltatás, minden fajtája. A nagy gazdasági válság idején,  egy apró texasi kisvárosban bújik el, ahol kapcsolatba kerül a nála fiatalabb Eugene Evansszel (Finn Cole – #PeakyBlinders). A fiú sajnos kételyek között és kevés idővel rendelkezik, mivel szorul a bűnöző  körül a hurok döntést kell hoznia: szól a kékeknek, vagy enged a szerelmének és happy and…