Film- és férfimagazin

Egy fantasztikus örökséggel csatlakozik a fiatal Gandolfini fiú a “családi vállalkozáshoz”! 🙂

A kis Michael Gandolfininek egy utazás ez, hisz ott volt a Queensi Silvercup Studiosba, a Maffiózók – “The Sopranos” – otthonában, vagyis ott nőtt fel, mivel édesapja James gyakran vitte magával az úttörő HBO sorozat forgatásaira. A fiatalember az első évad, nyolcadik részénél született. Az ikonikus jerseyi maffiózó, Tony Soprano és a ronda ingekben és rózsaszín gyűrűkben feszítő gengszterek között Michael előkapott néhány finomságot a kézműves kajákból és csodálkozva nézte őket. Amikor elfáradt, és szundítania kellett, Jim Gandolfini gondoskodott arról, hogy fia a lehető legjobb ágyat kapja.

„Mindent szerettem benne” – mondja Michael a villásreggelire, a Bubby’s-ban, egy TriBeCa intézményben, amelyet gyakran látogatott apjával, aki néhány háztömbnyire lakott. A most 22 éves, Michael csak pár centivel alacsonyabb, mint édesapja Jim, széles vállú és jóképű. Egyre izgatottabbá válik, felidézve a Maffiózók forgatáson eltöltött idejét: „Nem tudtam, mit csinálnak pontosan, de tudtam, hogy mindegyiküknek megvan a maga munkája és szerepe, és hogy mindannyian összejönnek, hogy elkészítsék a sorozatot. Mérges voltam azokon a napokon, amikor nem vitt el magával. ” – mesél a forgatásról és édesapjáról a fiatal színész.

Michael az édesapja ágyban aludt sokáig, ahol Tony Soprano az az James Gandolfini legemlékezetesebb álmait éli, legyen szó akár egy gyönyörű olasz anyafigura fantáziájáról, akár rémálomról, amikor áruló barátja, Big Pussy beszélő hal lett. Michael számára az Ezüstkupában való álom volt az álom. Látni Wickedet a Broadwayn, amikor hétéves volt, bebetonozódott magában: része akar lenni ennek a varázslatnak – konkrétan olyan színész, mint az apja. Annak ellenére, hogy apja nem akarta, hogy a szakma részese legyen. Jim aggódott, hogy az üzlet túl mulandó, a színészek túl gyakran vannak kitéve mások szeszélyeinek; sürgette Michaelt, hogy inkább rendező vagy producer legyen. De ahogy Jimnek mindenkinél jobban kellett volna tudnia, a családi vállalkozás elől menekülni nem olyan egyszerű.

A David Chase által megálmodott és megírt; The Many Saints of Newark október 1-jei megjelenésével Michael álma valósággá vált. A hetvenes évek elejei fiatal Tony Sopranot játsza. Még az apjához való félelmetes hasonlóságán túl is teljesítménye mágneses, villogó utalások arra a kedélyességre, gyengédségre, sőt erőszakra való hajlamra, amelyet Tony felnőttként fejlesztett ki. Amikor először játszotta a karaktert, nem más, mint maga Chase nevezte; „csodának”.

A cikk forrása és még többi indó: Rolling Stones magazin

A magazinnál fotózták a film főszereplőit: