Film- és férfimagazin

Ebben a témában és ilyen formában, 2014-ben láttam kettő filmet is. Az egyik a #JamesGandolfini és #TomHardy által főszereplőként játszott “Piszkos pénz” és az “Egy durva év”, amiben #OscarIsaac és #JessicaChastain viszik a filmet.

Most a Philadelphia hangjai – Brothers by Blood – című filmben milyen “faramuci”, hogy a fent említett két film közül a Piszkos pénzben játszott negatív szerep után, #MatthiasSchoenaerts belga színész, #JoelKinnaman mellett egy “rendes”, ír gengsztert játszik.
A film sztorija: a „testvéri szeretet városában”, ahogy Philadelphiát nevezik, az ír fiatal maffiózók, az olasz tapasztalt, dörzsölt gengszterekkel állnak szembe. A tét város területei, ami mellett a folyamatos vérbosszú lehetősége mindkét oldalról jelen van, akár 30 éves is. Érdekes, hogy nem egy halálra izgulós film, de annál drámaibb hatású befejezés van, ami annál izgalmasabbá teszi a filmet, hogy végig nézd.

Nagyon ajánlom, az #HBOGO -n, azonnal megnézheted!

Előzetes:

A második film pedig egy borzasztóan dühítő és rettenetes sztori, amiből kiderül, hogy valójában az amcsik, az USA ismételt hatalmas szégyene az, hogy a két világhírű gengszter rapper, hogyan és miként halt meg. Ez a Hazugságok városa – City of Lies -, amiben #JohnnyDepp és #ForestWhitaker játssza a főszerepet.
Ne feledjük, hogy ez egy igaz sztori és nem is olyan régen történt, pár éve…, de még sem hallottunk róla olyan sokan, mert ismét a “világ példaképe” – szerintem szégyene -, ezt visszaszorította és szégyenkezik magában. S ez nem vicc. Képesek rá. Hogyan lehet két ilyen híres ember halálát eltusolni, embereket tönkre tenni és nem előállni a gyilkosokkal, gazdasági és egyéb faji megkülönböztetés miatt. Szégyen a milliomodikon. “Ez a való világ!”

Na mindegy, nézzétek meg mindenképp, ez a film is fenn van az #HBOGO -n.

Előzetes: