Film- és férfimagazin

Nagyon érdekes, hogy a filmgyártók, készítők, forgalmazók inkább a tutira mennek és nem az új dolgokba fektetnek bele, hanem fogják próbálkoznak már jól bevált kasszasikerek után filmet készíteni vagy éppen filmből, sorozatot. Nem minden esetben jön be anyagilag a “project”, de ez engem például egyáltalán nem zavar, annyira örülök minden filmkockának, ami úgy mond “pluszba” jön, hogy az elképesztő. Biztos vagyok benne, hogy jön majd egy újabb zseni és majd szerez rá zsét és jön majd az új film, vagy sorozat…, 100%!

AMIK MÁR ELKÉSZÜLETEK:

1. MAFFIÓZÓK – #thesopranos -, sorozat majd film

Ugye nem is kell leírnom, hogy úttörőként a Maffiózók sorozat levetítése után érkezett “A maffia szentjei” – #themanysaintsofnewark , ami szerintem egy igazán jó mozi, de ugye a sok – sok “hozzáértő” jól lehúzta így a közönség is már hozzáállásban is rosszul fogadta, pedig a rajongók, elfogultság nélkül kijelenthetjük, hogy simán tuti JÓ film volt!

Ami nagyon érdekes volt a filmben, hogy ez eddig a sorozatban nem igazán tűntek fel igaz vagy éppen a jelenben élő gengszterek, vagy személyek, a nagyjátékfilmben annál többen. Találkozhatunk az egész Soprano család fiatal énjével: Janicetől, egészen a fiatal Líviáig. Megismerjük a Moltisanti családot és stb. és stb…

A filmről bővebben: ITT!

A filmből egy részlet: 

2. ÚRIEMBEREK – #thegentlemen -, film, majd sorozat

Guy Ritchie a ma élő rendezők között a TOP ötben benne lévő gengszterfilmkészítő közé tartozik. Pedig ugye itt azért eléggé kemény az első pár helyezett: Francis Ford Coppola, Martin Scorsese, Brain De Palma és David Chase például. S akkor ők csak az amcsik, itt van nekünk még vagy 10 európai, ázsiai és/vagy ausztrál és dél – amerikai rendező is akik nagyon – nagyon jók és a filmjeik is…, de kanyarodjunk vissza a maffiózó film specialistához Guyhoz, aki az Úriemberek film után, a sorozattal is gigásziakat kaszírozott, mind pénzben és nézőszámban is.
A film “óriásit ment” a mozikban majd nem 100 milliót hozott a konyhára, a Netflixen ment sorozat pedig 14 héten keresztül vezette a legnézettebb műsorát a streaming szolgáltató platformján. Így már 100% lesz második évad is, aminek mi nagyon – nagyon örülünk.

A sorozatból egy részlet: 

3. MOCRO MAFFIA – #mocromaffia – sorozat, majd film

Őszinte leszek, még nem fejeztem be teljesen az elvileg kitalált Hollandiából érkező történetet, de nagyon – nagyon tetszetős és végtelenül izgalmas jó sorozat, aminek a legvégén az ötödik évad után érkezik egy “lezáró” film…, érdekes nagyon. Várom már, hogy ott tartsak.
Miért kezd el nézni: “ha” a sztori nem is igaz, ahogyan a készítők írják, mondják, de a maga a szervezet egy nagyon is igazi és valós maffia csoportosulás a #mocromafia. Pont ez év elején kapták el a világon is eléggé híres vezetőjét és jó pár cinkosát a szervezetnek egy összefogó hadműveletben, Hollandiában, Spanyolországban, Angliába és hopppá Magyarországon! 🙂

A filmből még nem készítettem a saját “youtube” oldalamra semmilyen részletet, majd idővel ez is megérkezik!

MOST JÖN MÉG:

1. BIRMINGHAM BANMDÁJA – #peakyblinders – sorozat, majd film

A város “híres embere” most már Tommy Shelby maffiózó, gengszter és nem csak ő, hanem a családja is. #StevenKnight, a sorozat megalkotója a helyi újságnak mesélte és megerősítette, hogy érkezik a pengesapkásokról “a” film. Ezt még jobban tudatosítva és persze a legnagyobb örömmel bejelentve hozzá tette, hogy a friss Oscar-díjas Cillian Murphyvel!

Nagyon sokáig nem kezdtem bele a sorozatba, de unokaöcsém (Zolikám köszönöm) sokszor emlegette és próbált rávenni, hogy nézzem, mert nagyon jó kis sztoriról van szó és sikerült is neki a végén, erőteljesen rámentem az angol banda hétköznapjainak elbeszélésére.  Eredetileg az angol BBC-n lehetett megnézni az epizódokat és már akkor is óriási népszerűségnek örvendetett a Shelby család élete. Ezt megspékelve amikor is a forgalmazók megállapodtak a Netflixel, egekig emelkedett a népszerűsége a “caládnak”. Az utolsó rész 2022. áprilisában lett levetítve.

A film forgatása idén szeptemberben kezdődik: “Cillian Murphy határozottan visszatér a filmbe. Szeptemberben forgatjuk, Digbethben” – erősítette meg Knight.

Nagyon várom már a jövő évet és a filmet!

A sorozatból egy részlet: 

(ez a részlet és ez a lekezelő és természetesen nagyon is tökéletesen megfogalmazott Tommy válasz a világ egyik legtökéletesebben vázoló snobizmus megalázása, evör!!!)

Érdemes követni minden  közösségimédia platformon, mivel mindenhol más – más anyag kerül fel! Itt megteheted őket:

KÖVESS INSTAGRAMON IS: ITT!
TIKTOK: ITT!
TWITTER: ITT!