Ben Afflecket lehet színészként nem szeretni, de rendezőként csak is szeretni lehet, hisz abban egyszerűen zseni. Hideg nyomon, Tolvajok városa, Argo és most jön a “Live by Night” filmje a következő év elején.

A színész – rendező ebben a filmben nem vitt semmit sem a véletlenre, így a forgatókönyvet is ő írta! Ugye tudja mindenki, hogy az első Oscar-díját forgatókönyvíróként kapta meg a Good Will Hunting című csodafilmért, amit Matt Damonnal együtt jegyeztek persze.

Az eddigi kritikusi és egyben közönségi visszajelzések szerint óriási durranás lesz a film. Ben bácsi gengszterkedése igazn jól áll, de ne felejtsük a színészi gárda aki a filmben szerepel, mert az nem kicsit, DURVÁN pitbull: Chris Messina, Zoe Saldana, Sienna Miller, Brendan Gleesonó, Robert Glenister, Titus Welliver, Chris Cooper, Elle Fanning és Anthony Michael Hall is feltűnik a filmkockákon. Erre a stáblistára mondot nemet Leonardo DiCaprio a Warnernek…, lehet még a súllyedő halyón van!

2012-ben szerezte meg a filmstúdió (ez nem volt hivatalos, sőt teljes titokban tartották), Dennis Lehane regényének lehetőségét, hogy regényét filmre vegyék.
A sztori a bostoni rendőrkapitány fiának életét meséli el, aki Floridában alkoholcsempészésből élt.
A film a múlt évszázad, húszas – harmincas éveiben játszódik, az USA-ban, ahol Ben Affleck és társai nagymenő gengszterek lesznek, még hozzá Florida államban! Ahol az érkezésükig a szervezett bűnözés és a gengszterkedés nem volt divat, sőt még a fogalmát sem tudták, így Joe Coughlin (a filmbeli neve Bennek!), tulajdonképpen azt csinált, amit akart.

Reméljük Magyarortszágra is a világpremierel érkezik a film!

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.