Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Egy fantasztikus magyar filmet láttam ma ismét premier előtt!

Első rendezése Lengyel Balázsnak (forgatókönyvíróként már remekelt: Kojot – szintén nagy kedvencünk), aki csapatával visszahozta nekünk a 60 évvel ezelőtti kommunista, szocialista világot. Egy kicsit tényleg olyan a film, mint a “Tanú”, csak “űrösben”.

Az akkor még nem élt fiataloknak is jókora kacagást biztosít a film, hisz nem csak az akkor és abban a korszakban éltek, értik majd a poénokat. Minden korosztály számára vonzó lesz a Lajkó humora és stílusa. Keresztes Tamás, Gyabronka József zseniálisak, szinte végig nevetem, ha csak megjelentek. zseniálisan összerakott film!

Bővebben előzőleg megírt cikkünkben olvashattok: ITT!

A HŰSÉGES – Eredeti cím: Le Fidele
feliratos, belga-francia-holland romantikus dráma, 130 perc, 2017

Rengeteg amerikai bankrablós, maffiózós filmet láttam már Szemtől szemben, a Tolvajok városa – a két óriás kedvenc -, de európai filmben még nem láttam ennyire jól elkészített, izgalmas és egyben fordulatokkal teli filmet.

Matthias Schoenaerts szerintünk most a világon az egyik legjobb férfi színész. Ezt nem csak idehaza Európában, de már a nagy kékségen is túl, azaz amcsiknál is bebizonyította. A kifinomult stílusával, számunkra kicsit olyan “Belmondo” fílinges :)…, de majd döntésétek el ti, ha megnéztétek a filmet, mert mindenképpen úzsgyi a moziban.

Rövid történet leírás: amikor Gino, a hányattatott sorsú gengszter találkozik az autóversenyző Gigivel, első látásra egymásba szeretnek. A szenvedélyes és feltétel nélküli szerelem mindkettőjüket elragadja, azonban Gino eltitkolja a lány előtt valódi életét. Autókereskedőnek adja ki magát, gyermekkori barátaival azonban egy gengszterbanda tagjai, akik rablásokból élnek. Amikor a jómódú brüsszeli családi környezetben élő Gigi szembesül a valósággal, mindent megtesz, hogy a végsőkig megvédje szerelmüket.

Előzetes:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.