Nagyon – nagyon régen nem néztem, se horrort, sem szellemekkel teli thrillert. Ezt most megérte megnézni, nagyon tetszett. Egyedi volt és mivel igazság alapja is volt, így a sztori és a szellemek megjelenése is sokkal életrevalóbb volt, mint bármelyik más hátborzongatós, vérezős és lefejezős film.

Mi nagyon szeretjük Jason Clarkeot és nagyon jól is játszotta a rábízott szerepet. Helen Mirren, mint mindig zseniális és a vörös démon (a gyengénk) Sarah Snook pedig örült cukker, vagy éppen tehetséges színésznő.

A mai Winchester ház, ami múzeumként is funkcionál, az egész világ egyik legjobban, szellemekkel, átjárt háza a XXI. században is. A fotókon a filmbeli ház és egy 2018-as fotó:

 

Röviden: a megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról szól, amely San Francisco közelében, egy elhagyatott környéken áll. A házat Sarah Winchester, a Winchester vagyon örököse, a híres ismétlőfegyver feltalálójának özvegye építteti évtizedeken keresztül, mániákusan. Hét szinten szobák százait rejtik a zegzugos és furfangos folyosók, de a ház nem neki, az unokahúgának, vagy bármely más élő embereknek épül. Az özvegy bosszúszomjas szellemek százainak építteti a semmihez nem hasonlítható épületet, mert úgy hiszi, hogy a Winchesterrel meggyilkolt emberek szellemei akarnak leszámolni vele saját, erőszakos haláluk miatt.

Holnaptól a mozikban, azaz: 2018. március 15-től, forgalmazza: Vertigo Média Kft.! Előzetes!

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.