Már most imádjuk a filmet, hisz a főszereplő “csaja” vörös és nagyon is fehér bőrű, mint egy jó fehér húsú halacska! 🙂  James Wan (Halálos iramban 7. ) a készülő Aquaman film rendezője, aki eddig több horrort készített mint vacsorát. A filmet december 21-én mutatják be az államokban. Előzetese sincs még a filmnek, viszont az Entertainment online újság közölt pár új képet, a filmből, amit mi is megjelentetünk gyorsba – okosba.
Sokakat megosztott az eddigi DC/Warner produkciók, de azok akik igazán szeretik a DC-s képregényeket azokról nem hiszem el, hogy rosszindulatúan tudnának vélekedni az imádott szuperhőseik felett. Amúgy is ezt a filmet már előre pozitívan aposztrofálják a kritikusok, így nincs ok a félelemre, hogy rosszul sülne el…

Jason Momoa főszereplésével készülő Aquaman, ami azért is nagyon – nagyon furcsa és egyben fontos is, mert ugye az úriembert nem igazán ismertük előtte, kivéve a Trónok Harca rajongói, s azok közül is 100%-ban a hölgyek. “Enyhén” népszerű a sunaszaft hordozóknál Aquabácsi.

A filmben még főszereplő lesz Amber Heard (a vörös bige), Nicole Kidman, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Willem Dafoe és a nézők betekintést nyerhettek a víz alatti királyságba is.

Na nem csigázlak benneteket tovább íme a képek! Jó szórakozást és decemberig már nincs sok hátra!

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.