Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

PREMIER ELŐTT megnéztük a Felhőkarcoló (eredeti cím: Skyscraper), című filmet, Dwayne “The Rock” Johnson főszereplésével.

A film nagyon izgalmas volt és mindenkinek ajánljuk aki ki akar kapcsolódni és egy jót izgulni, pasijába, csajába kapaszkodva. Igaz ehhez hasonló sztorit már láttunk 1988-ban, Bruce Willis főszereplősével, a “Drágán add az életed!” című filmben 30 éve. Persze ez most egy kicsit másabb: “Rock bácsi”, már szinte minden elektronikus szerkentyűhöz ért és ami a legdurvább, csak fél lábbal veszi be a toronyépületet, ami nem igazán hasonlít semmire.

Őszinte leszek! Néha egy kicsit mosolyogtam, de nem a poénokon…, de mindentől eltekintve, nagyon élveztem a mozit!

 

HOTEL TRANSYLVANIA 3 – SZÖRNYEN RÉMES VAKÁCIÓ

A filmről: a vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.
Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.
De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…
Érdekesség, hogy az eredeti hangokat a következő színészek adják: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg…

 

Férfiak fecskében  (eredeti cím: Swimming with Men)

A filmről: Eric, a londoni könyvelő egyre kiábrándultabban éli unalmas és örömtelen életét. Egy nap azonban rádöbben: csak akkor lehet újra boldog, ha sikerül visszahódítania feleségét. A megoldáshoz vezető úton váratlanul és szinte akarata ellenére egy férfiakból álló szinkronúszócsapatban találja magát. A milánói világbajnokságra készülő, sokszínű társaság testvérként fogadja be Ericet, és miközben a „piramis” és „virág” figurákat gyakorolják edzőjük, a tűzrőlpattant Susan vezetésével, együtt segítik új barátjukat a boldogság felé vezető úton.

 

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Te melyik filmet fogod megnézni, a moziban?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.