Premier előtt, megnéztük: 

Johnny English újra lecsap  – eredeti cím: Johnny English Strikes Again, forgalmazza: UIP-Duna Film

Óriási a film, az elejétől, a végéig szórakoztató volt, kalandos és nem mellesleg nagyon – nagyon vicces. A Mr. Bean-es fazont szinte alig vettette be Rowan. Az előző két rész szinte semmilyen szinten nem összehasonlítható a harmadik részhez. Ebben a részben mindent kivettek ami unalmas és rossz volt az előző két részben.
Ja és nem mellesleg Olga Kurylenko főhősünk kedvese aki nem csak bombasztik vörös bige, de egyszerűen nagyon jó is volt a filmben, ahogyan Emma Thompson is mint félgonosz vagy félbugyuta miniszter asszony!

Íme az előzetes – keresd a fejlécben-, és tessék elmenni a moziba megnézni!

 

Heti új filmek, a magyar mozikban: 

KERESÉS  – eredeti cím: Searching, forgalmazza: InterCom
Főszereplők: John Cho, Debra Messing, Joseph Lee

A film sztorija:  egy 16 éves lány eltűnik. A rendőrség nyomoz, az apa türelmetlen, az ügy nem halad. A lány apja úgy dönt, hogy maga is kezébe veszi a kutatást, és bemerészkedik arra a területre, ahol ugyan bizonytalanul, tájékozatlanul mozog, de egyedül ott találhatja meg eltűnt lánya nyomait: a neten.
Úgy érzi, minden titok egyetlen helyen gyűlt össze, és minden rejtély megoldása itt található: egy laptopon.
Megküzd az ismeretlen világgal. Virtuális térben mozog, de valódi eredményt akar: a lányát.

Ebben a szupermodern thrillerben minden izgalmas pillanatot digitális eszközökön keresztül lát a néző: bár ez teszi valóságossá, mégis minden különlegesen izgalmassá válik tőle – a film producere az Éjszakai őrség és a Wanted különleges tehetségű, minden újra fogékony alkotója, Timur Bekmambetov.

Már a mozikban: 

Egy kis szívesség  – eredeti cím: A Simple Favor,  forgalmazó: FreemanFilm

A film sztorija: Stephanie (Anna Kendrick), az egyedülálló blogger anyuka nyugodt, kisvárosi élete egy csapásra megváltozik, mikor megismerkedik a gyönyörű és titokzatos Emilyvel (Blake Lively). Egy nap Stephanie-t felhívja újdonsült barátnője és egy kis szívességre kéri, ami váratlan események sorozatát indítja el. Emily rejtélyes módon eltűnik és az aggódó Stephanie blogja olvasóihoz valamint Emily jóképű férjéhez, Seanhoz (Henry Golding) fordul segítségért. Az eltűnt nő utáni nyomozás során sötét titkok kerülnek a felszínre, ami meghökkentő fordulatot hoz mindenki életébe.

Darcey Bell nagy sikerű, briliáns regényéből készült misztikus thriller váratlan fordulataival, stílusos képi világával, feszes tempójával az első perctől az utolsóig fogva tartja nézőjét. Anna Kendrick és Blake Lively párosa remekel Paul Feig, a Női szervek, a Kém és a Koszorúslányok rendezőjének legújabb filmjében, aki ezúttal nem fél megmutatni a sötét oldalát.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.