Akár ki mondhat, akármit nekünk nagyon tetszett az első és a második része is John Wick életéből.
Brutálisabb, mint Bourne és durvább mint akármelyik kitalált bérgyilkos az elmúlt időkben, akiket moziban láttunk. Közben Keanu Reeves annyira jó a szerepben, mint ha egész életében bérgyilkos lett volna…, ahogyan azt láthattuk, a Mátrixban is, mint Neo.

Egyszerűen lenyűgöz minket a film eleganciája és egyben brutalitása…, nekünk nagyon messze van május 17.!!!

 

 

[poller_master poll_id=”33″ extra_class=””]

 

1 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 • Még alig kezdték el vetíteni a harmadik részt, a stúdió máris bejelentette a folytatás dátumát, komolyan!
  Keanu Reevesnek valószínűleg élete döntése volt elvállalni John Wick szerepét, hiszen nemcsak egy sokak által imádott karaktert sikerült a vászonra vinnie, hanem rengeteg pénzt is csinált a stúdiónak (és valószínűleg ő sem szomorkodik a fizetése láttán).
  A múlt héten debütáló John Wick 3., a világ legtöbbet kereső filmjévé vállt, a Bosszúállók utolsó részét is megelőzve! A film óriásit ment, így várható volt, hogy a Lionsgate nem hagyja ennyiben a szériát, arra viszont kevesen számítottak, hogy ennyire konkrét terveik lennének. A stúdió üzenetben értesítette a rajongókat és a média képviselőit a dologról, ami így hangzott:
  “A Parabellum elég sok szálat hagyott elvarratlanul, így bőven van még mit elmesélni a John Wick univerzumban.”

  A 3. felvonás még be sem fejeződött mindenhol a vetítés, de már itt is a folytatás bemutatójának dátuma: 2021. május 21-én érkezik, a következő címmel; “Szolgáltál, és szolgálni is fogsz – John Wick 4. fejezet”

  #JohnWicknégy #JohnWicknegydikfelvonas #JohnWickfour #JohnWickSzolgáltálÉsSzolgálniFogsz #premier #maffiozokhu