The Irishman – hazai bemutató: még nincs dátum!

Tavaly év elején befejeződött az álomszereposztású gengszterdráma, ami ebben az kerülhet a mozikba, ha Martin bácsinak is megfelel a vágás és a többi “apró” részlet. A gengszterdrámát 2017. augusztusától forgatták New York környékén.

A The Irishman, Charles Brandt 2003-as könyvén (I Heard You Paint Houses) alapul, amely Frank „The Irishman” Sheeran verőember életét követi nyomon. Sheeran legalább húsz leszámolásban vett részt, állítólag köze volt a legendás gengszterfőnök, Jimmy Hoffa halálához is. Hoffa 1975 júliusában tűnt el, és sohasem került elő – írja az IndieWire.

A filmben De Niro mellett Joe Pesci, Al Pacino, Ray Romano, Bobby Cannavale és Harvey Keitel is szerepel. Az az a XX. század legeslegjobb, amerikában élő, olasz – amerikai vagy éppen ír – amerikai filmszínésze szerepelni fog a filmben.
A rendező a 2019-es premiert tűzte ki, mivel sok speciális effektust kell még kidolgozni. A történetet ugyanis flashback-ekben meséli el a The Irishman, és Sheeran korábbi énjeit is De Niro játssza. Scorsese az Industrial Light and Magic-kel dolgozik De Niro digitális megfiatalításán – ők csinálták a Benjamin Button különös életét is, amelyben Brad Pittet kellett öregíteni és fiatalítani.

A hírek szerint Scorsese messze túllépte a tervezett költségvetést, a The Irishman már most több mint 140 millió dollárt emésztett fel. A Netflix eredetileg 125 millió dollárt szánt a filmre, ami már ezzel is Scorsese legdrágább filmje lett volna.

Instagramunkon már helyeztünk ki egy képet a filmből:

[poller_master poll_id=”36″ extra_class=””]

 

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.