Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Remélhetőleg május 2-án a magyar mozik is levetítik a világ egyik leghíresebb sorozatgyilkosáról szóló filmet.
Ted Bundyról készült életrajzi film, a magyar változatban “Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány” címet kapta (eredetiben ugyanez: Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile), amihez most meg is mutatjuk a szinkronos előzetest!

2019. januárban volt 30 éve, hogy kivégezték Bundy fiút, aki több általa csinosnak vélt, fiatal lányt ölt meg brutálisan a hetvenes években. Bundyról készült egy netflixes dokumentumfilm is (The Ted Bundy Tapes), annak a rendezője, Joe Berlinger pedig a sztorit dramatizálva is feldolgozta, ez lett az Átkozottul veszett, amit először szintén idén januárban, a Sundance-filmfesztiválon mutattak be.

“Theodore Robert Bundy a lehetőségek Amerikájában szinte bármi lehetett volna, amit a fejébe vesz, megvolt hozzá mindene: tisztes, templomba járó családból jött, jó eszű volt, megnyerő és sármos, egyfajta kisfiús bájjal. Az adottságait használta is, látszólag jóra: pszichológiát, majd jogot tanult, bedolgozott a Republikánus Pártnak, segélyvonalnál önkénteskedett, bűnmegelőzési bizottságban sürgölődött, még röpiratot is írt a szexuális erőszaktól óvva a nőket. Legalább harminc fiatal nő halt meg, mire kiderült, hogy Ted Bundy pszichopata sorozatgyilkos – az egyik legrosszabb, akit a világ valaha látott” – ezt írta az index.hu Bundyról a halálának évfordulóján.

Zac Efron alakítja a brutális gyilkost és mellette még feltűnik a filmben John Malkovich és  Lily Collins.

 

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Te hallottál már egyáltalán a film előzetese megnézéséig Ted Bundyról?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.