Remélhetőleg május 2-án a magyar mozik is levetítik a világ egyik leghíresebb sorozatgyilkosáról szóló filmet.
Ted Bundyról készült életrajzi film, a magyar változatban “Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány” címet kapta (eredetiben ugyanez: Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile), amihez most meg is mutatjuk a szinkronos előzetest!

2019. januárban volt 30 éve, hogy kivégezték Bundy fiút, aki több általa csinosnak vélt, fiatal lányt ölt meg brutálisan a hetvenes években. Bundyról készült egy netflixes dokumentumfilm is (The Ted Bundy Tapes), annak a rendezője, Joe Berlinger pedig a sztorit dramatizálva is feldolgozta, ez lett az Átkozottul veszett, amit először szintén idén januárban, a Sundance-filmfesztiválon mutattak be.

“Theodore Robert Bundy a lehetőségek Amerikájában szinte bármi lehetett volna, amit a fejébe vesz, megvolt hozzá mindene: tisztes, templomba járó családból jött, jó eszű volt, megnyerő és sármos, egyfajta kisfiús bájjal. Az adottságait használta is, látszólag jóra: pszichológiát, majd jogot tanult, bedolgozott a Republikánus Pártnak, segélyvonalnál önkénteskedett, bűnmegelőzési bizottságban sürgölődött, még röpiratot is írt a szexuális erőszaktól óvva a nőket. Legalább harminc fiatal nő halt meg, mire kiderült, hogy Ted Bundy pszichopata sorozatgyilkos – az egyik legrosszabb, akit a világ valaha látott” – ezt írta az index.hu Bundyról a halálának évfordulóján.

Zac Efron alakítja a brutális gyilkost és mellette még feltűnik a filmben John Malkovich és  Lily Collins.

 

[poller_master poll_id=”38″ extra_class=””]

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.