Pont nemrégiben írtam Liam Hemsworthról, az utolsó filmjével kapcsolatban, ami nagyon – nagyon gyengére sikeredett. Ez volt Killerman, 2019-ből, amiben egy gyémánt kereskedőt, játszik, aki rendőrként beépül az alvilágba. Örült gyenge lett. Ettől függetlenül a Párbaj című filmje, #WoodyHarrelson -nal játszva, egyszerűen zseniális.

Most egy igazán kemény és tapasztalt színészi gárdával fog együtt dolgozni az Arkansas című maffiózó, road múviba.

A tapasztalatok szerint és tényleg igaz Vince Vaughnak (True Detective, Kegyetlen zsaruk, Büntető ököl) nagyon jól áll a negatív szerep, olyan igazi bűnöző feje is van hozzá. 🙂 Ő a film drogbárója, akinek Kyle – #LiamHemsworth – és annak ostoba spanja Swin – #ClarkDuke aki egyben a film rendezője is – dolgozik.
#JohnMalkovich és #VivicaAFox próbálja segíteni tanácsokkal a két pitiáner bűnözőt, hogy ne kerüljenek nagyobb bajba. #MichaelKennethWilliams – #Gengszterkozó – pedig üldözi őket, mint rendőr.

A film nagyon kemény és erőszakos lesz az már az előzetes végén felgyorsított részből is kiderül gyorsan, de az amcsi kritikusok is ugyanezt vallották.

Érdekesség: #JoshBrolin kislánya is feltűnik a filmben #EdenBrolin. Aki eddig nem csak kis szerepeket kapott sorozatokban, most megmutathatja magát nagyjátékfilmben is.

Itt a film eredeti nyelvű előzetese!

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.