Film- és férfimagazin

#BumpyJohnson már nem először szerepel a filmvásznon, mint “jóságos”, de még is az egyik legnagyobb gengsztere az amerikai történelemnek. Ő volt az akitől #DenzelWashington, vagyis #FrankLucas maffiózó átvette a negyed vezetését, az #AmerikaiGengszter című #RidleyScott filmben.

1997-ben, #LaurenceFishburne már egyszer eljátszotta a híres fekete bűnözőt, nagyon komoly szereplőtársakkal, mint #TimRoth, aki Dutch Schultzot játssza, vagy éppen #AndyGarcía, aki Lucky Luciano maffiavezért alakítja.
Érdekesség a filmben #ClarenceWilliamsIII, amerikai színész Bub Hewlett személyét formálja meg, Bumpy Johnson mentorát. Majd eltelik huszonegy év és az “Amerikai gengszterben” már ő Bumpy Johnson. 🙂

Godfather of Harlem, rövid sztorija: Bumpy Johnson az Alcatraz börtönben letöltött évek után visszatér Harlembe, hogy visszaszerezze, ami az övé: Harlemet!  Ehhez nem csupán a börtönévei alatt megerősödött Genovese családdal s vele Chin Gigantéval (Vincent D’Onofrio) kell megbirkóznia, hanem az új Amerikával is. Kompromisszumra kell jutnia egy új ideológiával, a fekete polgárjogi mozgalommal, a vallási felekezetekkel, a rivális famíliákkal és saját lelkével is…

A sorozatban visszakapjuk az akkori világ stílusát és mindent ami ahhoz jár és szükséges, hogy tátva maradjon a szánk, a sorozat nézése közben. Rengeteg híres afroamerikai színész, zenész és más híres művészt fogunk a szériákban felismerni.

 

Nagyon várom már, hogy belekezdjek…ti?

Előzetes:

Egy kis érdekesség a végére, a film zenéje: