Film- és férfimagazin

#DavidChase a Maffiózók sorozat kitalálója, rendezője és írója, azt mondta, hogy rengeteg új ötlete, terve van még Soprano családdal.

Az #HBO kábeltévé, “The Sopranos” sorozatát sokan egy mércének tartják. Olyan legeket vitt a Trónok Harca sorozatig, hogy azt hitték sokan sosem lesz olyan film ami majd leelőzi…, még is lett, de így is rengeteg rekordot tart még fenn “a” család.

A #WarnerBrosnak hála felkarolta a történtet és nem hagyja pihenni  a New Jersey-i maffiáról szóló tökéletes sorozatot és hamarosan láthatjuk a „The New Saints of Newark” című előzményfilmet, amely a fiatal Tony Sopranóról fog szólni, akit #JamesGandolfini fia, #MichaelGandolfini játssza el. Christopher megölt apját Dickie Moltisantit #AlessandroNivola (Jurassic Park 3., American Hustle) fogja alakítani a gengszterélet akkori kialakulásában.

A film rendezője, #AlanTaylor a The Hollywood Reporterrel folytatott beszélgetés során elárulta, hogy a sorozat készítője – forgatókönyvírója, David Chase számtalan érdekes tartalommal tud előrukkolni, de azt még nem tudni, hogy az eredeti sorozat vagy a mostani előzményfilm folytatásról lenne szó.
„David mondott és beszélt róla, hogy több és még annál is több tartalommal rendelkezik a sztorival kapcsolatban. Azt mondtam: „Várj, várj, folytatásról beszélsz?” Ő pedig azt mondta: „Talán” – nyilatkozta Taylor a The Hollywood Reporternek David Chase azon vágyáról, hogy továbbra is készítsen „Sopranos” tartalmat.

Nagyon érdekes lesz a közönség és a rajongók reagálása az új filmre, kíváncsian várom, hogy az eredeti sorozathoz képest milyen minőséget kapunk az arcunkba és a Warner akar e majd több Maffiózókat, mert David Chase szerintem biztosan hajlandó többet adni nekik.

Kik fogják játszani sorozatbeli szereplőket: #JonBernthal, mint Tony apja, Johnny Boy és #Cory Stoll, mint Uncle Junior, #VeraFargmia, mint Livia Soprano, #BillyMagnussen, mint fiatal Paulie, #JohnMagaro, mint fiatal Silvio, #LeslieOdomJr, mint Harold McBrayer, és #RayLiotta, #AldoMoltisanti szerepét tölti be.

A „The New Saints of Newark” október 1 -jén kerül az USA mozikba és az #HBOMax műsorára, a hazai bemutatóról még nincs infó! 🙁