Film- és férfimagazin

Az első filmet már tegnaptól láthatják a tengerentúlon! Sajnos itthon még passz mikor és ki fogja forgalmazni.

A #TheOutfit című gengszterfilm sztorija: a híres és tehetséges angol szabó aki #Chicagoba költözik, a nagyobb haszon reményébe. Sajnos az elegancia és a diszkréció viszi bele abba a “lehetőségbe”, amit a helyi #maffiózók rögtön ki is használnak. Belekeverik a szabót, abba a #maffiaháborúba ami lassan a legérdekesebb és egyben legdurvább helyszíne a szabóság lesz.

Fantasztikus egy helyszínes izgalmas, gengszter dráma lesz, rengeteg ismert, mellékszereplős arccal.

Szereplők: #MarkRylance – Kémek hídjában nyújtott szerepéért Oscar – díjat kapott! -, #ZoeyDeutch, Dylan O’Brien, Johnny Flynn, Simon Russell Beale, Nikki Amuka-Bird, Alan Mehdizadeh.

Kattints a fejlécre az előzetesért!

Ez a videó egy kis magyarázattal, nagyon tuti:

 

A második bemutatásra váró film, valójában egy sorozat, amit az #HBOMax fog majd vetitetni: Tokyo Vice!

Mi az ami rögtön érdekessé teszi a sorozatot:

  • a legendás #MichaelMann – Szembtől szembe, #TheHeat – rendezte a sorozat első részét.
  • a rendező legutolsó filmje a Blackhat – imádom a filmet -, ázsián fut végig szinte!
  • a japán alvilág a világ legérdekesebb maffia társadalma

A sorozat sztorija: a ’90-es évek Japánjában játszódik, ahol egy kezdő amerikai újságíró – #AnselElgort (Nyomd, Bébi, nyomd!) – próbál betörni az élbolyba, és olyan dolgokról írni, amiről más nem mer vagy nem tud: a japán alvilágról. Ez persze cseppet sem könnyű mulatság, meg hát a felkelő nap országában nem igazán szeretik kiteregetni a szennyesüket, sőt inkább tisztelik a gengsztereket, mint beköpik őket. Ettől függetlenül a fiatal újságírónak segítő rendőr nyomozó, #KenWatanabe (Az utolsó szamuráj, A fák tengere), nem aprózza el a a sötét oldal aprítását!

Iszonyat jó az előzetes, a hangulata, a színe a sorozatnak és persze Japán fantasztikus atmoszférája így pár másodperc alatt is átjön! Április 7-én debütál a Maxon, a tízrészes limitált széria.