Film- és férfimagazin

“Mr Cápa: ellopta a Mona Lisát, “monalizának” álcázva!” – áááá, egyszerűen már ezen behaltam az előzetesben. Annyira gyönyörű a magyar nyelv és annyira választékos és ezért annyira hálás vagyok ilyenkor a szinkronnál, mert annyira, de annyira szórakoztatóvá tud tenni egy ilyen produkciót. Love! A magyar hangok például, a Farkasé: Rajkai Zoltán, a Kígyóé: Csankó Zoltán, Diane Ravaston, alias Bíbor Mancs: Szilágyi Csenge – big love! -, Tarantella: Gubik Petra, Cápa: Mészáros Máté – zseniális hang! -, Piránya: Csőre Gábor.

Egy elképesztően szórakoztató filmet írt Etan Cohen (Trópusi vihar, Keményítőkúra) és Hilary Winston forgatókönyvírók.  Aaron Blabey ausztrál író, bestseller sorozata alapján készült, amelyből 8.2 millió példányt adtak el világszerte. Csak halkan megjegyzem, könyvben is olvashatják majd lassan a kis lúrkók, a nagyon elmés és “végtelenül kegyetlen”, ügyi -fogyi, állat #gengszterek csodálatos kalandjait, idehaza is. A Dreamworks családi, animációs filmet #PierrePerifel rendezte, aki a “A Kung Fu Panda” filmek animátora volt.

Rövid sztori: miután egy életen át legendás rablásokat hajtottak végre, öt hírhedt rosszfiú – Mr. Farkas, Mr. Kígyó, Mr. Piranha, Mr. Cápa és Ms. Tarantula – nekileselkednek az eddigi legnehezebb kihívásnak… megpróbálnak jó útra térni.

“A rosszfiúk” – The Bad Guys – számtalan felhasználásban volt már kerek a földön, itt kis hazánkban is készült már egy film 1999-ben, Sas Tamás rendezésében és ami még hírtelen eszembe jutott az a P Daddy által készített “Bud Boy for life” című száma. Ja és persze Billie Eilish – Bad Guy – imádom!!!!!!! – utánozhatatlanul fantasztikus, pontosan a mesefigurákra kitalálva, ami egyben a filmzenéje is az animációnak:

 

ELŐZETES, bemutató: 2022. március 24., azaz holnaptól: