Film- és férfimagazin
 1. Úriemberek – eredeti cím: The Gentleman, 2019-es – 2020. januárjában már nézhetitek is a hazai mozikban, Guy Ritchie angol filmrendező gengszterfilmjét.
  A rendező két óriási mellékvágány után (Aladdin és az Arthur király – A kard legendája) érkezik vissza “eredeti kenyeréhez” az angol maffia filmekhez, meghintve némi brit arisztokráciával, ami amúgy is jellemző a szigetországiakra.
  Őszinte leszek nekem az egyik kedvenc európai filmrendezőm, pont a gusztustalanul, pofátlan karaktereivel és a “hétköznapi” – alvilági –  sztorijaival. Igen, mert ezek léteznek, csak nem mindenki ismeri. Mint ahogyan a Taxi sofőr is, ahogyan a Dühöngő bika is.A film rövid sztorija: amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson (#MatthewMcConaughey) túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán az egész alvilág felbolydul. Rengeteg lóvé forog kockán, nem is csoda, hogy a gengszterek között kirobban a harc. Bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek, mindenféle kétes alakok bukkannak fel a meggazdagodás reményében. A helyzet kezd igen csak eldurvulni: egyre több hulla potyog, egyre több fegyver kerül terítékre, ám azt mégis nehéz lenne megjósolni, hogy végül kinek a kezében landol a csinos drogbiznisz.Guy Ritchie, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, a Sherlock Holmes-filmek rendezője a mozirajongók nagy örömére visszatér a gyökereihez, és a stílushoz, ami annyira jól áll neki, és a színészeinek. A szereplőgárda most is zseniális: Matthew McConaughey, #HughGrant, #CharlieHunnam, #ColinFarrell, #MichelleDockery és #HenryGolding.
 2. Éjsötét Játszma – eredeti cím: Blacks Game, 2012-ből – egy nagyon fantasztikus izlandi gangszta film. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy ha Izlandon nem lakik 400.000 ember és még is tudnak ilyen filmet csinálni, akkor mi miért nem!?
  Előzetes:
 3. A könyörtelen – Lo spietato, 2019. – valós sztori, az 1980-as években egy lázadó tini felnő Milánó utcáin és az egyik legambíciósabb bűnöző válik belőle az ndrangheta maffia legjobb éveiben. Előzetes:
 4.  Hogyan lettem szerelmes egy gengszterbe – Jak pokochalam gangstera – lengyel gengszter 2019-ből. Szóval van már a “tesóknak” is egy jó hosszú maffiózó eposza, ami nem is rossz, ha úgy vesszük, hogy valós események alapján, Nikodem Skotarczak lengyel gengszterről szól, aki fél életét Budapesten töltötte.

  Előzetes: