Film- és férfimagazin

Minden héten egy – egy részt vesézek ki és írok le mindent a résszel kapcsolatban, képekkel és videóval, szereplőkkel, érdekeségekkel. Minden héten megpróbálok minél többet hozzárakni egy – egy részhez. A szereplőknek külön “menüpontja” lesz a honlapon, ahogy a maffiózók játéknak is. Készítettem családfát és még sok más érdekesség lesz még.

Maffiózók – The Sopranos – 1/4

A rész címe: Hatalmi kérdések, eredeti cím: Meadowlands
Írta: Jason Cahill
Rendezte: John Patterson

A rész rövid tartalma: Tony nyomoztat Dr. Melfi magánéletének, a korrupt nyomozóval Vin Makazianal – akit #JohnHeard színész játszik. A biztosúr némi alkohol elfogyasztása után, igazoltatja a követett doktornőt és vacsorapartnerét. Kisebb szóváltás után brutálisan megveri a sofőrt, mert az ellenáll az intézkedő rendőrnek.
Brendan halála és a Meadow Sopranonak adott adag fű miatt teljesen paranojás lesz Chris, mert azt hiszi mindenki rá vadászik. Tony nem tud semmiről a lányának adott kábítószerről és aggódik Chrisért, így teljes szeretetben várják vissza barátai.
Utolsó beszélgetés Tony és Jackie Aprile között. Jackie a “vezér” meghal! Tony kiborul. Minden maffiózó gyászol. Az összes tévécsatornán a híradókban mennek a találgatások, hogy ki fogja betölteni az elhunyt Don helyét és ezzel vezetni az egész New York-i alvilágot.
Tony Junior bácsival elrendezi nézeteltérésüket és szívélyesen, de jókora anyagi biztosítékkal átadja a főnöki helyet az öregnek
AJ Soprano nővérétől tudja meg valódi munkáját Édesapjának…

A sorozat nagyon híres a rengeteg, különböző stílusú és válogatott jó zenéjéről.
Minden történet után csatolom a rész zenéit is:
1 — Perry Como: “Prisoner Of Love”
2 — Tipsy: “Ugly Stadium”
3 — Man With No Name : “Floor Essence (Day Glo Mix)”

Érdekesség: #DavidChase a sorozat atya először nem a mozicsatornát – #HBO- kereste fel, hanem egy amerikai országos TV csatornát, a sorozat ötletével…

Képek a részből:

Részlet a harmadik részből: