Film- és férfimagazin

Überatompitbullkirály a TOKYO VICE sorozat! Nagyon adom! #MichaelMann ismét belenyúlt a tutiba! Óriás pacsi!

Az 2009-es könyv amit a főszereplő #JakeAdelstein írt “Tokió Vice – Egy újságíró a japán maffia hálójában” címmel, óriási port kavart, legfőképpen a szigetországban, első külföldi bűnügyi újságírótól nagyon kemény iromány. Brutálisan belemászott a “kiscsávó” a távol – keleti jakuza sztoriba. Olyan mélyreható oknyomozói munkát végzett, hogy a japán alvilág legmagasabb csúcsáig is eljutott a híre és személyesen is találkozott a felsőbb vezetéssel.  Tizenpár évig dolgozott gaijin – gájdzsin – (japán szitokszó a külföldiekre) újságíróként olyan keményen és olyan durván feltárva a politikai, rendőri, újságírói és alvilági kapocslatokat, hogy az már pofátlan.

Aki nézi majd a sorozatot és rákérdez magában, hogy miért ilyen bunkók a japánok “szegény” amcsival, azért annak felhívnám a figyelmét: Nagaszakira és Hirosima atombombával való “megdobálásával”. Csak így mellékesen, ha valaki nem emlékezne rá…

Az első két rész nagyon érdekes és nagyon jól össze van rakva, mondjuk néha #AnselElgort elbizonytalanít, de aztán csak javít a produktumán. Drámai filmben még nem láttam a színészt és lehet csak azért furcsa. Mindig is érdekelt a japán kultúra és még annál is jobban az ottani gengszter világ…, ugye a tiszteletre méltó és utána kegyvesztett jakuzák, roninok lettek a legnagyobb maffiózók a csodálatosan kivirágzott és gazdaságilag, a világon top 5-ben lévő országban. Már most ebben a két részben sok kérdésemre választ kaptam. Nagyon várom már #KenWatenabe mit fog a alkotni a sorra kerülő részekben…

Nézzétek és írjatok róla kommentet!

Előzetes ITT is!

MIÉNK A VÁROS

Örült kemény sorozat lesz a baltimorei, zsaru gengszterekről.
A #Drót és a #FülledtUtcák alkotóitól, főszerepben #JonBernthal -al (A maffia szentjei, Wall Street Farkasa, Sicario, A Megtorló) a főszerepben!

A Baltimore Sun riportere, Justin Fenton könyve, a We Own This City: A True Story of Crime, Cops and Corruption alapján készült a sorozat, a “Drót” – #TheWire – készítőivel. A baltimorei rendőrkapitányság fegyverkereső munkacsoportjának felemelkedését és bukását, valamint a korrupciót és az erkölcsi összeomlást, amely egy olyan várost sújtott, ahol a kábítószer-tilalom politikája és tömeges letartóztatások zajlottak. a tényleges rendőri munka rovására. Kőkemény lesz!

Április 25-én érkezik a hat epizódból álló sorozat az HBOMax-ra.

BREAKING BAD – BETTER CALL SAUL

S a harmadik sorozat amit ajánlok, az pedig a klasszikus és frenetikus #BreakingBad – Better Call Saul utolsó évada, amit az #AMC fog lenyomni április 18-tól.
Az EXTRA az lesz ebben az évadban, hogy rengeteg Braking Bad szereplő és még a két főszereplő – #JessePinkman és #WalterWhite – is feltűnik majd a részekben. Miután több, régi szereplő is –  jelentette be az egyik producer Los Angelesben.

Ez nagyon várós!!!!!!!!!