Film- és férfimagazin

 

Elképesztő, hogy erre a cikkre sor kerül, amit most fogok írni és valójában mindez, egy fantasztikus magyar dokumentumfilm kapcsán a “Vörös narkó” miatt sikeredett. A dokumentumfilmet, Jamrik Levente készítette, írta és rendezte, akinek ez úton is szeretnék gratulálni, mert ez nem lehetett egy kis munka felgöngyölíteni.

 

Nagyon röviden fogok csak írni a sztoriról, mert látnotok kell!

Szóval: két magyar gengszter banda volt Los Angelesben, amit akarva, akaratlanul is az akkori magyar állam támogatott. Az egyik legnagyobb áll leesésem, akkor volt, amikor kiderült, hogy az egyik legnagyobb pénzmosója Pablo Escobarnak, a magyar állam volt. A második kiakadásom, amikor kiderül a doksiból, hogy a magyar gyógyszeripar látta el a nyugatot a legtöbb “extasy” – metakvalon, metaqualon vagy “lúd” – tablettával. Nagyobb volt a gyártása idehaza, mint a “piacvezető” holland bázison. Mi van???????

“Büszkék” is lehetünk, hisz így ott voltunk a Wall Street Farkasa című filmben, hisz a főszereplő Belford és csapata, gigantikus felvásárlója volt a tablettának, azt mondták, hogy külön drogdíler járt az üzletemberrel, akárhová is ment. S itt van sajnos Roman Polanski is, vagy éppen a playboy villa megannyi fiatal hölgye…, na mindegy.

Mint kiderül a diktátor Kádár Jani bácsinak és rendszerszerének, az ’56-os forradalom után, nem igazán kapott senkitől támogatást, így saját utakat járva rakott manit az államháztartásba. Szó szerint: FONTOS állami bevételi forrást jelentett a kábítószergyártás és -kereskedelem, Magyarországon a szocializmusban!

Most már érthető, hogy a jelenkori belügyminiszter, a magyar honban, miért is retteg ennyire a kábítószertől és tiltja és még a megelőzéssel sem foglalkozik!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szomorú!!!!

ELŐZETES: