Film- és férfimagazin

Azt előre le kell írnom, hogy 2023-ban annyira kevés “bűnbandás” filmet készítettek a világon, hogy az le nem írható!…, viszont annál több sorozatot, ami most ebben az évben is tarolni fog.

Kezdjük is el:

  1. Valójában az összes filmet, sorozatot nagyon várom, de mind közül ezt a legjobban: Úriemberek – #thegentlemen – sorozat, Bűntény és kaviár alcímmel! A nagyjátékfilmből készült soriban senki “extra” színész nem lesz, de valószínűleg annál keményebb lesz és természetesen olyan jó kis “gájricsis”, az be fog ütni rendesen. A főszerepben Theo James (A beavatott filmek, A Fehér Lótusz, Az időutazó felesége) lesz, aki szerintem, állni fogja a sarat, mondjuk nincs könnyű dolga, Matthew McConaugheyt kell eljátszania.Előzetes: 
  2. A második a sorban az egy film: Motorosok – #bikeriders. A filmet már 2023. augusztus 31-én bemutatták a 50. Telluride Filmfesztiválon, az Amerikai Egyesült Államokban. Ez év június 20-án kerül a mozikba idehaza. A valós sztorit Jeff Nichols (Fegyverek és emberek, Take Shelter, Mud, Éjféli látomás, Loving).írt és rendezte. Nagyon jó a pali, igaz sztorikban, szerintem ezt is nagyon jó jól összehozta. A főbb szerepekben Jodie Comer, Austin Butler, Michael Shannon, Mike Faist, Norman Reedus és Tom Hardy látható. A film egy igaz történetet mesél el, amelyet Danny Lyon 1967-es The Bikeriders című fotókönyve ihletett.Előzetes: 
  3. A harmadik is egy mozi film lesz, ami egy óriási személyes kedvencem, egy képregény gengszterfilm, ami lehet egy kicsikét meggyengíti Joker egyeduralmát ebben a “szegmensben”, aki a: Pingvin – #thepenguin. “Gotham alvilágának új királya”! Ebben az évben, remélem minél hamarabb láthatjuk a “királyt”, akit Colin Farrell játssza el! 🙂Előzetes:
  4.  A sorban most az utolsó a Pablo Escobart is megelőző, kolumbiai “kokainkeresztanya”; Griselda – akit Sofia Vergara fog eljátszani. Griselda Blanco Restrepo (1943. február 14. – 2012. szeptember 3.), a fekete özvegy vagy kokain keresztanya néven ismert kolumbiai drogbáró volt, aki kiemelkedő szerepet játszott a kokainalapú drogkereskedelemben, az alvilágában. az 1970-es évektől a 2000-es évek elejéig, és akiről egyesek azt állították, hogy tagja volt a Medellín-kartellnek. Blancót 2012. szeptember 3-án, 69 évesen meggyilkolták Medellínben.Jaaaa és ami még izgalmasabb, ennek ma van a premierje: 2024.január 25.

    Előzetes:

  5. …, és egy extra – extra hír csak nektek: a Birmingham bandája – #peakyblinders – , című sorozatból film készül, még ebben az évben be is fejezik a forgatást és lehet ebben az évben ki is jön a mozi…, lehet… hopppáááárrré!