Itt egy számomra (is)  várva várt sztori az USA-ból. Az egész világ ebből a sztoriból táplálkozik, a drogdílerek sötét, de még is fényűző életét akarja megélni; nyugatról – keletről, északról – délre. A történet igaz, az emberek valódiak és persze minden ami köré rajzolódik.
Történet: a tini Richard Wershe Jr. az FBI titkos informátorává válik az 1980-as évekre, a detroiti drogbizniszt folytatók közé.  “Sajnálatos” módon, nem letartóztatja a bűnözőket, hanem barátjai lesznek az ifjú Richardnak, óriási drogbizniszeket hoznak össze és ezért életfogytiglanra ítéli az amerikai  törvényhozás. White Boy Rick-et a való életben 2017. július 14-től feltételesen szabadlábra engedték… #dikdikdik

A szereposztás egyszerűen frenetikus: Matthew McConaughey, Jennifer Jason Leigh, RJ Cyler, Eddie Marsan, Bel Powley, Bruce Dern, Piper Laurie, Rory Cochrane, Angela Cole …, a film egy Oscar-díj győztest Matthew McConaughey-t, és három Oscar-díjra jelölt színészt (Piper Laurie-t, Bruce Dern-t, és Jennifer Jason Leigh-t) vonultat fel a filmvásznon.

Az USA-ban; 2018. szeptember 21-én mutatják be a filmet, Magyarországon még passz!

ELŐZETES (fejlécben): “No drogs in my house!”

Egy kis érdekesség dokumentumfilmben a youtuberól:

S ami még érdekesebb egy szám, az amerikai drogdílerekről, világhírű előadóval: 

Eredetei FaceBook oldala: ITT!

1 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.