Itt az ősz és itt vannak az újabb jobbnál jobb sorozatok, amiket ontanak a TV-k és az online csatornák.

Egy – egy sorozat és annak körítése, a nézőközönséget is most már jobban felrázza és jobban érdekli, mint a nagy és ostoba hollywoodi vagy éppen nyugat – európai, egész estés limonádék, vagy éppen “van egy felesleges millió eurónk, csináljunk egy sz@rt” produkció helyett.

Mi most azokat gyűjtöttük össze amiket tuti megnézünk és bátran merjük ajánlani nektek is, mert annyira jók!
Továbbá ajánlunk egy – két már befejezett sorozatot, amit mindenképpen nézzetek meg!

AZ ÚJ PÁPA – eredeti cím: The New Pope

Az olasz rendező, Paolo Sorrentino, egy évados “Ifjú Pápája” most visszatér! Nem is akárhogyan; John Malkovich, Sharon Stone, és Marilyn Manson lesznek az új évadba a “meglepetés” vendégek a Jude Law es Diane Keaton megragadó párosa mellett.
Eredetileg “Az Ifjú Pápa” minisorozatnak készült, viszont a váratlan és egyben osztatlan siker azt eredményezte, hogy elkészüljön a második évad is.
A fantasztikus képvilágával megihletett rendező, 2016-ra datálta az első évadot, most a második premiere még nem publikus az #hbo még nem adta ki, de mi és szerintem sok rajongó biztosan nagyon várja már!

Előzetes!

RAY DONOVAN

Nyakunkon a VII. évad, amit már nagyon nagyon várunk. Miért is?
Mert annyira fantasztikusan záródott a hatodik évad (nézzétek meg ti is a zárójelenetből, milyen szép a család, ha együtt dolgozik), hogy csak na!
Szóval novemberben jönnek megint az ír tesók és az apjuk; #LievSchreiber és #JonVoight főszereplésével

BIRMINGHAM BANDÁJA – eredeti cm: Peaky Blinders

Felülmúlhatatlanul eredeti. Ez a két szó jutott eszembe, az első négy évad megnézése után. A filmzenéért pedig egyszerűen rajongok.

Egy igazán jó gengsztersorozat, Európából, a két világháború között játszódik. A tétek, minden évadban emelkednek, a szálak pedig részről részre egyre kacifántosabbak lesznek.

#TomHardy és #AdrienBrody után #SamClaflin került be a sorozatba. Politikáról és annak bűnös valójáról fog ez az évad szólni, ami biztosan a legnagyobb izgalmakat fogja hozni, hisz a világon most már mindenki számára tiszta, hogy a politikusok sem ártatlanok…

 

 

AJÁNLJUK MÉG:

NAGYPÁLYÁSOK – eredeti cím: Ballers

Az első négy évad hozta a kötelezőt, még ha nem is szeretted az amcsi focit és érteni sem értesz hozzá, még akkor is tetszhetett a sztori, mert nagyon jól fel volt építve. Ami biztos, hogy #DwayneJohnsonnak ez az utolsó évada, legalább is ezt nyilatkozta a Szikla.
Már fut az #hbogo -n az új évad, szóval húzzatok bele!

EXTRA AJÁNLÓ:

FEKETE HÉTFŐ – eredeti cím: Black Monday

A frenetikus mini sorozat, arról a pénzügyi válságról szól, amit nem tudtunk, hogy miért és hogyan is történt…, most kiderül, egy fantasztikus kis szériában.
Érdemes megnézni, nagyon – nagyon szórakoztató, a ’80 évek minden perce!

 

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.