Nagyon vártuk már a “Birds of Prey”, azaz a “Ragadozó madarak” hosszú előzetesét, ami most végre meg is érkezett! 2020. február első hetében érkezik a mozikba az USA-ban, hogy mi mikor nézhetjük meg, azt még nem tudni. A Margot Robbie által megformált Harley Quinn a #Joker film után a másik nagy DC produkció az elkövetkező fél évben.

Margot Robbie nem először bújik a kemény és brutális, őrült nő karakterébe, 2016-ban, a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban már bemutatkozott a figura. Sajnálatos módon az a film nagyot bukott, de még is a a negatív értékelések és kritikák nem sújtották Harley világszerte óriási népszerűségét, sőt (2021-re ígérik a folytatását az Öngyilkos osztagnak). Ezért is döntött úgy a DC Entertainment, hogy elkészíti a “Birds of Prey”, azaz magyar címen “Ragadozó madarak”, egész estés “csajos” mozit.

A film története ott veszi fel a fonalat, hogy Quinn szakít Jokerrel és összeáll másik három hőssel, hogy segítsenek egy bajba jutott lányon. A küldetés a térség egyik legkegyetlenebb bűnözőjével ülteti őket a ringbe, akit pedig Ewan McGregor játszik. Nagyon szeretjük a színészt és reméljük ez a gonosz szerep is jól fog állni a baba arcú skótnak!

Érdekesség: a film teljes címe: Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn – magyarul így fordítottak a forgalmazó: Ragadozó madarak és egy bizonyos Harley Quinn csodálatos felszabadulása. Borzalmas! 🙂
Úgy néz ki, hogy a jövőben ezen a filmen kívül még háromszor lesz örült, rózsaszín gyilkológép Margot; Joker/Harley Quinn szerelmi drámája, a Gotham City Sirens nagyjátékfilm mellett az Öngyilkos osztag folytatásában is szerepet kap a figura.

Na és nézzük végre az előzetest; ÍME!

2 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 • #Megnéztem

  Azt kaptam, amit vártam, nekem nagyon tetszett!
  A #dc nem vitte megint túlzásba a stúdión kívüli forgatásokat, de nekem tetszik a #Gotham város, képregény háttérfóliája. 🙂

  Imádom #EwanMcGregor -t, fantasztikus gonosz volt, a gonoszok között. Kell ennél több?

  Nézzétek meg mindenképp.

  #ragadozomadarak, #esegybizonyos, #harleyquinn, #csodasztikus, #felszabadulasa, #MargotRobbie, #InterCom, #maffiozokhu