“Az utolsó áruló” premier előtti vetítésén láttam a film előzetesét és persze azonnali rajongás fogott el. Várom a holnapi premiert, hogy megnézhessem!

Biztos vagyok benne, hogy Pedro Almodóvar produceri közreműködésével készülő film csak is jó lehet. Amit az eddigi kritika illette a fimet az az, hogy egyszerűen megdöbbentő, stílusos és helyenként sokkolóan humoros, az igaz történet alapján készült movie.

Érdekesség: anno, az argentin híradásokban „A halál angyalaként” rettegett Carlos immár 45 éve tölti életfogytig tartó börtönbüntetését…, s most egy rakat pénzt is keresett ezzel a filmmel.

Rövid történet: a tizenhét éves Carlos angyali arca és göndör fürtjei mögött egy morális gátlások nélküli szörnyeteg rejtőzik. Amikor összeáll az egyik osztálytársával, kétfős bandájuk sorra követi el az egyre súlyosabb bűncselekményeket, a gyilkosságoktól sem visszariadva, rettegésben tartva a ’70-es évek Buenos Airesét.

Forgalmazó: #Mozinet

1 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 • MEGNÉZTÜK!

  Dél – Amerika, még #PabloEscobar előtt tíz – tizenöt évvel, egy a földrészen lévő országban #Argentínában született az #Angyal, aki egy valós személy volt, méghozzá; Carlos Eduardo Robledo Puch néven. Róla szól a film.

  Fantasztikus volt, az argentin film, amit #PedroAlmodóvar produceri segítségével #LuisOrtega
  rendezett, akiről még biztosan hallunk. Ahogyan az angyali főszereplőről is; ##LorenzoFerro -ról is.

  Érdemes minél hamarabb megnézni!

  Részlet a filmből: https://www.youtube.com/watch?v=D_rkkVy05cU

  #ElAngel #maffiozokhu