Film- és férfimagazin

Nem is mindegyik 2021-es film, de én tavaly láttam először, így belekerültek a listámba.

Írjátok meg a listáról a véleményeteket és várom a Ti “Top 10”-es maffiózós listátokat kommentben.

10. #GOMORRA – egyszerűen elképesztő, hogy az utolsó évad olyanra sikerült, mint az “izauratv” egyik laza és borzalmas szappanoperája…, tele érzelemmel és egymás hosszan tartó, szemébe nézése! 🙂 Kínszenvedés volt végig nézni a tiz részt! 🙁  Maffiózók INSTA oldalát kövessétek be kérlek ezen a linken!

9. #COYOTE – nem lett a kedvenc sorozatom, de nem is rossz. #MichaelChiklis (Kemény zsaruk, Ne nézz fel!, Parker, Gotham, Fantasztikus négyes) benne a főszereplő. Eggyel lejjebb a cikkben olvashattok róla többet.

8. #THETAXCOLLECTOR – nincs magyar címe – ez egy 2020-es film, de csak 2021-ben láttam…, sajnos csalódás volt, #DavidAyer rendező eddigi filmjei alapján nagyon várós volt. Imádtam a filmjeit…, + szeretem #ShiaLaBeouf elmebetegségét! 🙂 A lenti cikkben még áradoztam, de sajnos mindhiába…, a film nagyon gyenge! 🙁

Új és régi maffiózó filmek; ajánló!

 

7. PHILADELPHIA HANGJA – #BrothersbyBlood – egy nagyon érdekes gengszter dráma, igaz nem annyira jó mint pl. a #PiszkosPénz, de #MatthiasSchoenaerts garancia a jó filmhez és #JoelKinnaman pedig hozzá tesz a francia színészhez, szóval egyszer mindenképp nézhető…, ja és feltűnik a filmben #RyanPhillippe is! 🙂 Eggyel lejjebb a cikkben olvashattok róla többet.

6. HAZUGSÁGOK VÁROSA – #CityofLies – három évet vártam mire ezt a filmet megnézhettem…, borzasztóan elkeserítő, hogy a világ két legnagyobb gengszter rappere ilyen módon haljon meg és még az is, hogy haláluk után 25-30 évvel sem derülhetett ki az igazság, mert a politika és az “érdekek” ezt nem akarják! #JohnnyDepp nagyon jól alakítja a 30 éve az eset után nyomozó valós személyt #RussellPoolet és #ForestWhitaker is jól segíti ebben.

Maffiózó drámák: Philadelphia hangjai, Hazugságok Városa

5. KUPONKIRÁLYNŐK – #Queenpins – egy borzasztóan eredeti sztori, ami nem csak igaz és a hölgyek részéről naív, de óriásian GANGSZTA!!!!!!!! Netán valaki azt mondaná, hogy már pedig ez nem maffiózós film, akkor olvasson utána, hogy a bíróság mivel is vádolta a hölgyeket és stb…, szóval a két csajszi gengszter a javából és szerintem a film sem rossz, igaz nem fogom sokszor megnézni, de azért fasszentos! A filmben szerepel az “őrülten tehetséges” #BebeRexha énekesnő! 🙂 Ja és az “esküvő specialista”: #VinceVaughn!

4. EGY IGAZÁN DÜHÖS EMBER – #WrathofMan –  azta ku..va!!!!!!!!!!!!! végre visszatért a sok limonádé után #GuyRitchie ahhoz amihez ért: a rablók, a gengszterek és az alvilág mocskához! S be is jött, mert baba a film!

3. LANSKY – a háttérben megbújva, az FBI és a CIA körözési lista első helyén szerepelt 1970-ig, utána hagytak csak fel a megfigyelésével. Az olasz – amerikai maffia világ nem igazán tűrt meg idegeneket a szervezetében, még is ő az akitől nem csak tanácsokat kértek, de tiszteltek és élete végéig szerettek is. A róla szóló filmben #HarveyKeitel alakítja a zsidó származású gengsztert.
IDE kattintva olvashattok a filmről!

2. NARCOS – Mexikó 3. évad – óriásira sikeredett a befejező tíz része a közép – amerikai ország gengszteréletéről szóló sorozatnak. Nem lacafacáznak benne a “készítők” odavágnak mindent ahhoz, hogy az utolsó évad ne legyen unalmas. Tele van rengeteg fordulattal, élvezetes akcióval és brutalitással. Az alul csatolt részlet a kedvencem a 10 részből, Mayo és a már “nem élő” vezér párbeszéde, paktuma.

1. THE MANY SAINT OF NEWARK – nincs még magyar címe! – mi más lehetne az első a listán, mint a #Maffiózók előéletéről szóló film!

Teljesen érthetetlenül álltam és olvastam a “sok szakértő” írását, hogy miért rossz és miért szar a film…, az egyik online újság annyira kielemezte a filmet, hogy már az szinte fájdalmasan “magyar” volt. Azért, mert ő nem rajongó és nem is tudja milyen életérzésről van szó, ezért mivel nem Tony Sopranoról szól a sztori nagyobbik hányada, így szar az egész film. Jaaa, mert a film marketingjében rengeteg Tonys reklámot kapott a film és “mindenki” – szerinte – , ezt várta! Kib…..ottt idióta vagy! Mivel reklámozza a filmet, ha nem Tonyval, TE gyökér!!!!!!! A Vasembert, ha anyáddal reklámozták volna, akkor nem biztos, hogy most ennyire menő lenne a bádogember, te fa@@!!!!!!!!

Megnyugtatok mindenkit; a film über zseniális és fantasztikus. Bemutatja a Maffiózók szereposztásának megfelelően az előéletüket és azon mozzanatait a sztorinak, amire szükségünk van, hogy tudjuk; egy olyan világban, amit akkoriban csak azok ismertek akik benne éltek…, köszönjük, #thankyou #DavidChase!

Az új Maffiózók film után jöhet egy újabb?