Film- és férfimagazin

Minden héten egy – egy részt vesézek ki és írok le mindent a résszel kapcsolatban, képekkel és videóval, szereplőkkel, érdekeségekkel. Minden héten megpróbálok minél többet hozzárakni egy – egy részhez. A szereplőknek külön “menüpontja” lesz a honlapon, ahogy a maffiózók játéknak is. Készítettem családfát és még sok más érdekességgel leplek meg benneteket.

A rész címe: Családi ügyek – Eredeti cím: #PaxSoprana
Írta: #FrankRenzulli
Rendezte: Alan Taylor

Csak úgy: első évad, hatodik részben már főnök lesz a Soprano családban valaki, amit már régóta vártak. Tony logikusan és laikusan a háttérben marad, hogy így irányítsa a “nem hivatalos” családját. Érdekes az első évadban már komoly előre lépések vannak minden üzleti és személyi kérdésben, amivel még izgalmassá teszi a részeket…

A rész rövid tartalma: Junior Soprano főnök lesz, ezért öltönyt készített a szabójával, beiktatására. Közben szigorú döntéseket hoz az alvilágban, ami nemtetszését váltja ki a családban szinte mindenkinek. Szerencsebarlangokat adóztat meg jogtalanul és Livia néni tanácsára Junior megadóztatja a zsidó Hesh Rabkint a Soprano család barátját, aki eddig sosem adózott.
Tony ügyesen kijátszva a nagybácsi eszén Heshtől kért havi juttatást a minimálisra csökkenteti. Dr. Melfit még mindig követi az iszákos zsarú Vin.
Tonynak szexuális álmai vannak a doktornővel. Ebből kifolyólag senkivel, Carmelaval és a szeretőjével sem megy a szex. Az antidepreszáns gyógyszerét hibáztatja nem működő szexuális élete miatt, amit meg is beszél a szokásos órájában a pszichiáterével…

A sorozat nagyon híres a rengeteg, különböző stílusú és válogatott jó zenéjéről.
Minden történet után csatolom a rész, érdekesebb zenéit is:
1 — Rufus Thomas: “Willy Nilly”
2 — Connie Francis: “When The Boy In Your Arms”
3 — Medeski, Martin & Wood: “Coconut Boogaloo”
4 — Gustavo Santaolalla: “Pampa”
5 — Xzibit: “Paprazzi (Instrumental Version)”

Érdekesség: a rendező – író., az egész sorozat atya #DavidChase “csak” két részt dirigált; az elsőt, és az utolsót!

Képek a részből:

Tony és Hesh párbeszéde
Tony, Dr. Melfivel álmodozik
Tony álom után!

Részlet: