Film- és férfimagazin

KÖVESS INSTAGRAMON IS, A MOSTANI RÉSZBŐL IS EGY KISEBB RÉSZ AZ OLDALON: ITT!

Minden héten egy – egy részt vesézek ki és írok le mindent a résszel kapcsolatban, képekkel és videóval, szereplőkkel, érdekeségekkel. Minden héten megpróbálok minél többet hozzárakni egy – egy részhez. A szereplőknek külön “menüpontja” lesz a honlapon, ahogy a maffiózók játéknak is. Készítettem családfát és még sok más érdekességgel leplek meg benneteket.

A rész címe:  Sláger gyanús , eredeti cím: A Hit is a Hit
Írta: Joe Bosso és Frank Renzulli
Rendezte: #MatthewPenn

Csak úgy: nagyon sokat nevetek mindig ezen a részen, hisz az emberi tudatlanság, sztereotípia és persze a félelem ami lejátszódik az embereken egy maffiózóval kapcsolatban, az ebben a részben megmutatkozik. Továbbá az is kiderül, hogy Adriana teste vonzóbb, mint a zenei manager teljesítménye, amiben én is egyet értek.

Végre jó minőségben és egy kisebb tanfolyam után, sikeresen vágom össze a videókat, alul megnézhetitek az első ilyen “művem”!

A rész rövid tartalma: Chris, Pussy és Poulie végez egy kolumbiai kábítószer- kereskedővel. Hatalmas összegel lesznek gazdagabbak. A sikeren felbuzdulva Christopher elviszi a barátnőjét, Adrianat színházba. Hazafelé menet egy hamburgeresnél találkoznak a gengszter rapzenésszel Massive Ganiusal,. aki azonnal meghívja őket villájába egy partyra.
Mint kiderül csak érdekek fűzték ahhoz, hogy megismerkedjen Christopherel és Adrianaval, mivel így tudott tárgyalóasztalhoz ülni Hesh Rabkinal és talán Adrianat ágyba csalogatni.
Hesh lemezcégétől követel jogdíjakat a múltból, amit természetesen a Soprano család sem néz jól szemmel, mivel régi, jó barátjukról van szó és mindenáron meg is védik.
Adriana egy helyi bandából szeretne sláger zenekart összehozni producerként, Massive segítségével. Chris segít neki, de egy kis idő után rájön, hogy nincs semmi slágergyanús száma a zenekarnak, így üzelt sincs benne, sőt Massive is Adrianara hajt nem a lemez elkészítésére. Így nem hajlandó tovább fizetni a zenekar felvételeinek költségeit.
Dr.Melfi Sopranoék szomszédságában vacsorázik, ahol asztaltársai redkívül gúnyosan kibeszélik a “maffiózó családot”.
Carmela tőzsdézni kezd értelmiségi háziasszony szomszédai javaslatára, míg Tony golfozni megy Cusemanoval és annak barátaival. Golfozás közben kínos kérdéseket tesznek fel sporttársai, de Ő egy frappáns történettel teljesen letaglózza őket. Tony megtréfálja Cusemánót…

A sorozat nagyon híres a rengeteg, különböző stílusú és válogatott jó zenéjéről.
Minden történet után csatolom a rész, érdekesebb zenéit is:

1 — Ray Anthony & His Orchestra: “A Dreamer’s Holiday”
2 — Yvette Michelle: “DJ Keep Playin’ (Get Your Music On)”
3 — Lhasa: “De Cara a la Pared”
4 — Annie Lennox: “Why”

Érdekesség: tudtátok, hogy összesen négy dupla cd is megjelent a sorozat zenéivel (az első kettő top listás is volt, eladás szerint), és az első olyan sorozat volt, amiben Maria Callastól, XZibitig mindenki szerepelt a zenei repertoárban?!

 

Képek a részből:

Részlet (ez az első JÓ MINŐSÉGŰ tartalom amit saját magam készítettem és összevágtam):